Windows 10: FTP zerver több felhasználóval? (bővebben lent)
Windows 10 rendszerre tudok olyan FTP szervert telepíteni, amelynek több felhasználónév/jelszó párost tudok beállítani és azt is meg tudom mondani mindenegyes felhasználó esetén, hogy mi legyen a home könyvtár (kezdőkönyvtár)?
Például: "e:\", "f:\", "g:\" stb...
Persze.
Én a FileZilla-t javasolnám.
Elsőkörben én is azt gondoltam kipróbálni, csak abban nem voltam biztos, hogy tudja -e ezeket (főleg a többfelhasználóneves, eltérő home könyvtáras definíciókat).
Nehéz lehet ezeket bekonfigurálni, meg a passzív módot? (helyi hálózaton szeretném, de a router nem tudom mit enged át).
Őszintén: már kb. 5 éve csak Linux szervert használok, szóval homályosak az emlékeim, de úgy emlékszem, simán be lehet állítani felhasználónként a Home könyvtárat.
De szerintem próbáld ki, legrosszabb esetben ha nem válik be, letörlöd. ;-)
Ha jól tudom, az IIS-nek van FTP modulja is.
De itt válogathatsz még: [link]
Helyi hálón inkább könyvtármegosztást (smb) használj ftp helyett. Routernek nincs köze hozzá.
Egyébként FileZilla tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!