Miért vannak olyan emberek akiknek nem szimpatikus a VLC?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 21:34
1/8 anonim válasza:
Mert különbözőek vagyunk, különböző preferenciákkal és ízlésvilággal.
2/8 anonim válasza:
Ezért van egy rakás esetben egy feladatra több program, mert van akink ez tetszik van akinek az. Ez olyan mint a fiuknak a lányok. Van olyan lány aki nekem tetszik, és X embernek nem. De lehet, hogy az a csaj aki tetszik X-nek nekem nem.
3/8 anonim válasza:
Miért vannak olyan emberek, akiknek szimpatikus a VLC?
4/8 anonim válasza:
Belekattintok a közepébe, és nem állítja meg a videót. Ebben mi lenne a szimpatikus? Minden videó így múködik,yt, fb, insta, tiktok, az összes lejátszó, még a telefonos vlc is. De az asztali nem, az egy 💩
5/8 anonim válasza:
Miért vannak olyan emberek akiknek nem szimpatikus Gyurcsány..?
Miért vannak olyan emberek akiknek nem szimpatikus Orbán..?
Nem vagyunk egyformák. :P
6/8 anonim válasza:
Pl. nem tud framenként léptetni hátra.
7/8 anonim válasza:
Nekem szimpatikus lenne, de abbam linux mint-ben amit most használok, nem volg fent alapértelmezetten, illetve nem is futott rajta rendesen mikor feltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!