Eltűnt a bBittorrent a gépemről. Letöltöttem megint, de nincs sehol. Mi lehet a baj?
Szia!
Celszeru lenne megnezni, hogy a telepitett programok kozott ott van-e.
Köszönöm szépen a segítőkész válaszokat! :)
Na szóval befejezem a telepítést. A 'qBittorrent indítása' ki van pipálva. -> Rákattintok a 'Befejezés' gombra. Ekkor elkezd dolgozni az Antimalware Service Executable, mint az állat, a qBittorrent nem indul el.
A Windows-kereső nem találja a qBittorrent alkalmazást, mint korábban, amikor még működött ugye. Nincs az 'Alkalmazások és szolgáltatások' között. Na de megtaláltam a Programfájlokban a qBit fájljait. A Virustotal egy dolgott talál benne, ami elvileg veszélyes.
[link] innen töltöttem le, a qBit hivatalos oldala irányít ide.
Köszi az ötleteket tényleg! :D
Ugyanez volt a utorrenttel nekem elpárolgott. Újratelepíteni meg nem engedte. De meglett a nyavajás oka. Írd be a start keresőbe ,, Megbízhatóságalapú védelem ês kapcsold ki a Vélhetően nemkívánatos alkalmazás letiltást.
Nálam ki van kapcsolva mêg az alkalmazások és fájlok ellenőrzése is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!