Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Microsoft az Atomot is...

A Microsoft az Atomot is kinyírja. Meglepő?

Figyelt kérdés
Szerintem nem. Felvásárolta a Githubot, majd a Github által fejlesztett Atomot egyszerűen kiiktatja, hogy a szutyok Vs Code-nak ne jelentsen konkurenciát. Így kell piaci pozíciót erősíteni...
2022. jún. 9. 09:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A code eleve ingyenes, nem?
2022. jún. 9. 10:09
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Jók ezek a kérdésnek álcázott kijelentések, de nem érdekel a nyomorod, VSC-t használok és teljesen megfelel.
2022. jún. 9. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
#1 na az meg a másik.
2022. jún. 9. 10:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#1: Ingyenes és nyílt forrású, de maga a bináris zárt licencű és telemetriát tartalmaz, szóval hazabeszél a Microsoftnak. Van telemetriamentesített változata a VSCodium ( [link] ).
2022. jún. 9. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

VSCodiumal sajnos elvileg nem megy minden pl. Remote Development kiegészítő, a microsofttól

az egyik alkotó viszont új kódszerkesztő projektbe kezdett bele: [link] már ha egyáltalán érdekel valakit, bár kb. semmi infó nincs róla

bár én már régen is atom helyett a béta/alpha 0.x-es code-ot használtam megelégedve

2022. jún. 9. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem meglepő, terjesztenie kell a saját bloatware-üket. Az Atom meg jobb volt, a VS Code is csak azért lett népszerű, mert az Atomot másolta, és mert sunyi módon ráhúzták a "Visual Studio" nevet, hadd higyje az egyszeri fejlesztőtanonc, hogy az bármilyen rokonságban van a Visual Studioval.
2022. jún. 9. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
ItGay, neked meg a szánalmas fröcsögésed nem érdekel senkit.
2022. jún. 9. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Melyik része volt fröcsögés? Mert én csak tőled látom, jó primitív vagy amúgy, bár gondolom tudod, mert sokan mondták már neked.
2022. jún. 9. 12:33
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Ezt az ITGay-t meg vagy 1 éve elsütöttem, de akkor sem volt már vicces, főleg, hogy nem faxságokat szól hozzá.
2022. jún. 9. 13:13
 10/11 Szirty ***** válasza:

" Így kell piaci pozíciót erősíteni..."

Ha megfigyelted volna az MS-nek évtizedek óta az a stratégiája hogy figyeli a piacot és amikor felbukkan egy veszélyes "partner" akkor megveszi.

Utána vagy a saját neve alatt futtatja tovább vagy kiiktatja.

2022. jún. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!