Miért ennyire használhatatlan Microsoft fiók? Csak engemet szokott felbosszantani ennyire?
Én meg az egész Microsoftot utálom! De ahelyett, hogy háborogva használnám tovább a termékeit, egyszerűen nem használom. Operációs rendszernek Linuxot használok, irodai programcsomagnak LibreOffice-t, levelezőnek GMailt, online office-nak meg a Google és a Zoho termékeit. Probléma megoldva.
Tudod, mi a gáz? Amikor valaki agyba-főbe szid valamit, de ennek ellenére semmi pénzért nem mondana le a használatáról.
Nekem évekig Outlook-os e-mail cím volt az elsődleges, aztán elkezdte azt csinálni, hogy a fontos leveleket (gyereknek az oviból az étkezési számlát, feleségem leveleit...) bepakolta a spam mappába, és hiába nyomkodtam rá, hogy "EZ NEM SPAM", ő továbbra is leszarta, és csak pakolta be a spambe.
Akkor szoktam le az Outlook használatáról, meg úgy általában az egész Windowsos/Microsoftos szoftverekről.
De az is szép, amikor a fiam gépére feltelepítettem az Officet, és mivel ő diák, jár neki egy államilag finanszírozott verzió. De mivel még nincs 18, így kérte az Office, hogy ha van a szülőnek fiókja, jelentkezzen be ő. Oké, be is jelentkeztem, erre elkezdte leszinkronizálni a fiam gépére az én Onedrive fiókom tartalmát és beállította a fiókjára az én profilképem... pedig én semmi mást nem akartam, csak beaktiválni az Office-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!