Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen oprendszert kapjon egy...

Milyen oprendszert kapjon egy gyengébb netbook jellegű laptop?

Figyelt kérdés

Jelenleg Windows 10 van rajta, de már 6 éves a rendszer.

Nem használom fél éve, most tervezem kölcsönadni tartósan a barátnőmnek.

Semmi komoly felhasználásra nem lesz használva, de Windows kell rá, mert ahhoz szokott. Ha valami erőforrásigényes feladatot kell csinálnia akkor úgyis az én 12gen Intel konfigomat nyüstöli. :D

Szerintem csak henkölve menne rá a Win11, mert a 3825U nem hiszem, hogy támogatott. Ellenben ha sokat már nem lassít rajta az újabb rendszer 10-->11 akkor kapjon azt, mert mégiscsak frissebb.

[link]

2022. máj. 11. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
esetleg ME :)
2022. máj. 11. 15:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Na szép, gúnyt űzni ebből a szegény gépből. :D

Megnéztem közben mentegetés alatt az olvasási sebességet a meghajtón. 70MB/s-el tudom róla olvasni az adatokat. Természetesen "hardwire" összeköttetéssel nézem, rádugtam satával a B660M-re.

2022. máj. 11. 15:25
 13/13 anonim ***** válasza:
12/ Nem a felső szekvenciális sebességet kell nézni hanem az alatta levő 4K sorokat. Az a lényeg. [link]
2022. máj. 11. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!