Milyen oprendszert kapjon egy gyengébb netbook jellegű laptop?
Jelenleg Windows 10 van rajta, de már 6 éves a rendszer.
Nem használom fél éve, most tervezem kölcsönadni tartósan a barátnőmnek.
Semmi komoly felhasználásra nem lesz használva, de Windows kell rá, mert ahhoz szokott. Ha valami erőforrásigényes feladatot kell csinálnia akkor úgyis az én 12gen Intel konfigomat nyüstöli. :D
Szerintem csak henkölve menne rá a Win11, mert a 3825U nem hiszem, hogy támogatott. Ellenben ha sokat már nem lassít rajta az újabb rendszer 10-->11 akkor kapjon azt, mert mégiscsak frissebb.
#1 igen, csak bypassolni kell a check eljárást.
Hogy érted, hogy nem fog kapni frissítést? A "nagy" gépen is ncore-os rendszer fut és kap frissítést.
"Jelenleg Windows 10 van rajta"
Maradjon rajta a Windows 10..!
Minek cserélnél? Még évekig támogatott.
Köszi a válaszokat!
Pontatlanul fogalmaztam úgy tűnik.
A jelenlegi rendszer biztos, hogy repül, mert már használhatatlan lassú. Illetve mire leszedem a saját programjaimat róla azalatt kétszer felhúz egy tiszta rendszert.
Ezért (is) vettem asztali gépet ez mellé, mert egy boot idő több volt már, mint 4 perc.
Egyébként utánanéztem jobban, lesz megint egy 10-es rajta, mert nem szeretnék egy "System requirements not met" hologramot nézni.
Akkor valószínüleg rossz a merevlemez, egy ssdvel sokkal gyorsabb volna.
Nézd meg Hard Disk Sentinellel, hogy milyen állapotban van.
A memóriát sem volna rossz bővíteni 8 GBra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!