Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért okoz függőséget a WOW?

Miért okoz függőséget a WOW?

Figyelt kérdés
3hete játszok és abszolút függő lettem, de nem érdekel. Mitől és miért lettem ilyen függő?
2010. szept. 14. 23:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
Azért, mert nagyon jól ki van találva a játék története és menete. Azt ajánlom még most hagyd abba mert tönkreteszed vele az életed...
2010. szept. 14. 23:21
 2/12 anonim válasza:
mértékkel jáccol nem viszed tulzásba nem történhet baj :)
2010. szept. 14. 23:32
 3/12 anonim ***** válasza:
mert egy low vagy,vagy majd kinövöd
2010. szept. 14. 23:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Jaa, mértékkel, de főleg ÉSSZEL kellene játszani.
2010. szept. 14. 23:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Jatsz tort szerveren es garantaltan megutalod.
2010. szept. 14. 23:51
 6/12 A kérdező kommentje:
törten játszok, egy barátom is ott játszik, 4éve(!) most 20éves(!!), hétfő kedd este nincs program mert instázni kell meg egyebek, pedig akik nem ismerik annyira nem gondolnák róla, hogy wowozik, nekem is leesett az állam először, ő muatta meg, azóta wowozok..és nem bírom abbahagyni, szinte napi 2 napot..:DD najó..de 8órákat biztosan, már kajálni is a gép előtt kajálok, pedig közeledik az érettségi. Félek, hogy ebből még baj lesz, de NEM BÍROM ABBAHAGYNI!
2010. szept. 15. 01:49
 7/12 anonim ***** válasza:

énis játszottam fél évig..

akkor untam meg mikor a karim kilett fullozva (2x szorzós tört szerón)..

2 set s4 stb 60k gold és már nemtudtam vele mit csinálni..

ezt teszi a napi 13 óra játék esetenként:/

elbasztam fél évet az életemből..

még most hagyd abba szerintem:)

2010. szept. 15. 07:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Le lehet simán akkor is szokni, ha függő vagy.Én kb Xfire mérése szerint 2 000 órát játszottam a WoW-val, de képes voltam leszokni, bármiféle hátránnyal.Persze azért néha visszamegyek, de akkor is Burning Crusade-s szerverre, mert a Lich King kiegészítő, hogy is mondjam: el lett cseszve
2010. szept. 15. 08:16
 9/12 anonim ***** válasza:

bocs nemtudom milyen az a wow de szerintem nincs olyan játék ami függőséget okoz!!

mert nincs semmi probléma benne amit neked kéne megoldani az az rájönni mert minden csak programozva van!!!!

maga az élet jobb játék:):)arra szokj rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. szept. 16. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Tudom milyen helyzetbe vagy, én is wow függő voltam, én is inkább gépeztem, minthogy kimozduljak a haverokkal vagy akárhová... :)

Én akaratlanul szoktam le, 1 hónapig nem tudtam wowozni és egyre jobban vártam, míg nem eljött a nap, amikor vissza mehettem... akkor már nem tudott lekötni valamiért... utánna jött az új kiegészítő ami nem tetszett és nem akartam új helyeket megismerni stb.

(nagyon jó geares karim volt, időm nagy részét instázásal és mészárlásal -battlegroundok-pvp-vel töltöttem.)

2010. szept. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!