Érretségi szintű web programozást ,hogyan tanuljak meg egy hónap alatt?
Informatikai közép iskolába járok de 4 év alatt nem tanultunk web programozást csak adatbázis kezelést cisco-s hálozat szimulálást és c#-et.
Tud valaki valami jó anyagot a neten hozzá?
Aztsem tudom milyen nyelven vagy milyen programban kell hozzá fogni:(
"50km-es körzetben nem volt más iskola"
Tyű, a mindenit, mordori egy helyen élhetsz, ha az egész megyében ez az egy iskola van... és ott sem tanítják meg, amiből érettségizni fogsz.
Nem ferdítesz te egy kicsit?
"Szerintem nem veszettem el 4 évet ,mert ez körülbelül ugyanaz mintha meg csináltam volna egy sima gimnáziumot."
Nem, nem ugyanaz. Mondd, mit tanultatok az elmúlt 4 évben földrajzból, biológiából, fizikából, és kémiából?
"Ad egy érettségit és mehetek tovább fő iskolára."
Hogy hová??
"Ez az oka ,hogy 2-es nekem bőven elég informatikából"
Akkor vállald a következményeit. Sokan elmondtuk már, ha eddig nem fogtad fel, hogy ez miért béna hozzáállás, akkor ezután sem fogod.
"Igazából sokkal hamarabb elkezdtem volna"
Igen. Mondjuk úgy 4 éve...
"emelt angol és töri-re készülni az ember minden szabad idejét fel égeti különösen az angol"
Ennyire ne utáld már a vesszőket!
Ha pedig ez neked csak úgy sikerült, hogy mellette szó szerint semmit nem csináltál, ésheti fél órád sem volt másra, akkor valamit nagyon rosszul csináltál... Mi lesz veled főiskolán? A középiskola arról is szól, hogy az ember megtanulja beosztani az idejét.
De sok sikert, és eredmnyes felkészülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!