Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érretségi szintű web programoz...

Érretségi szintű web programozást ,hogyan tanuljak meg egy hónap alatt?

Figyelt kérdés

Informatikai közép iskolába járok de 4 év alatt nem tanultunk web programozást csak adatbázis kezelést cisco-s hálozat szimulálást és c#-et.

Tud valaki valami jó anyagot a neten hozzá?

Aztsem tudom milyen nyelven vagy milyen programban kell hozzá fogni:(

2022. márc. 27. 12:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"50km-es körzetben nem volt más iskola"

Tyű, a mindenit, mordori egy helyen élhetsz, ha az egész megyében ez az egy iskola van... és ott sem tanítják meg, amiből érettségizni fogsz.

Nem ferdítesz te egy kicsit?

"Szerintem nem veszettem el 4 évet ,mert ez körülbelül ugyanaz mintha meg csináltam volna egy sima gimnáziumot."

Nem, nem ugyanaz. Mondd, mit tanultatok az elmúlt 4 évben földrajzból, biológiából, fizikából, és kémiából?

"Ad egy érettségit és mehetek tovább fő iskolára."

Hogy hová??

"Ez az oka ,hogy 2-es nekem bőven elég informatikából"

Akkor vállald a következményeit. Sokan elmondtuk már, ha eddig nem fogtad fel, hogy ez miért béna hozzáállás, akkor ezután sem fogod.

"Igazából sokkal hamarabb elkezdtem volna"

Igen. Mondjuk úgy 4 éve...

"emelt angol és töri-re készülni az ember minden szabad idejét fel égeti különösen az angol"

Ennyire ne utáld már a vesszőket!

Ha pedig ez neked csak úgy sikerült, hogy mellette szó szerint semmit nem csináltál, ésheti fél órád sem volt másra, akkor valamit nagyon rosszul csináltál... Mi lesz veled főiskolán? A középiskola arról is szól, hogy az ember megtanulja beosztani az idejét.

De sok sikert, és eredmnyes felkészülést kívánok!

2022. márc. 30. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!