3-4 hónap alatt milyen roadmappel lehet junior java poziciót betölteni? Napi 3-4 órám van erre. Ti hogyan fognátok bele?
Sziasztok.
Pythonból már építettem elég sok mindent.(API-okat amik sqlite-al, mongodb-vel kommunikálnak, illetve haladóbb scripteket is írtam már)Kb fél éve napi rendszerességgel 2 órát nézem a githubot, és coding challengeket oldok meg. 3 hete elkezdtem a javat tanulni.
Érdemes inkább coding challangeket oldani vagy több értelme lenne komolyabb projekteket elkészíteni? Illetve 1-1 asztali és webes clone elkészítése java-val elég lehet?
Bármilyen építő jellegű javaslatot szívesen fogadok.
Komolyabb projektet az ember úgy csinál, hogy kitalál valamit, és összebarkácsolja.
A coding challenge nagyjából úgy viszonyul a programozáshoz, mint a marcipán a helyes táplálkozáshoz.
Hogy mi elég és mi nem, azt csak te tudod megállapítani, ha ránézel a munkádra, és eldöntöd, hogy fel tudod-e vállalni szakmai teljesítményként, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!