Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program/alkalmazas,...

Van olyan program/alkalmazas, amivel látom, hogy éppen mit csinálnak a gépemen?(gyerekemnek)

Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Pl vnc, ha csak az aktualis kepernyo kepet akarod tavolrol nezni. Persze gondolom vannak szofisztikaltabb megoldasok erre a problemara, ami nem csak az aktualis kepernyot mutatja, hanem hogy mit csinált korabban, pl milyen alkalmazasok futottak, mennyi ideig, stb. Ez utobbiakat nem ismerem.
2022. márc. 10. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy hívják hogy nevelés és bizalom. Meg privát szféra.
2022. márc. 11. 09:04
 3/3 Cubina ***** válasza:

Csinálsz egy gmail fiókot, azzal belépsz, amikor a gyerek gépezik. Aztán amikor befejezte, megnézed az előzményeket és ha olyan oldalt vagy videót nézett, ami nem neki való, megbeszéled vele, hogy mit nézegethet és mit nem és ha legközelebb is megtörténik, nem engeded gépezni. Azt is csinálhatod, hogy ugyanazzal a fiókkal belépsz egy másik gépről, és ott is látni az előzményeket.

Ezt nem azért tudom, mert leskelődtem, hanem mert idős édesanyámmal használtuk együtt az én fiókomat, így mindig tudtam neki segíteni, ha megakadt valamiben.

A folyamatos ellenőrzés nem szép dolog, de egyszer-kétszer alkalmazható.

2022. márc. 30. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!