Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 11-et nem lehet...

Windows 11-et nem lehet valahogy downgrade-elni Windows 10-re?

Figyelt kérdés

Lecseréltem a régi gépemet (Core 2 Quad, 8GB Ram, 250GB SSD...) amin Windows 10 volt, bátyám pár éve kicsit felturbózta nekem, de azt mondta már cserélni kéne mert gyenge a proci...

2 hete meg is jött minden az új géphez, bátyám össze is rakta. Windows 11-et szerettem volna rá, szóval azt telepítette fel, minden programmal, Office-al, mindennel együtt.

Nem is lenne rossz meg minden, de munka végett rengeteget használtam start menün keresztül a drag & drop-ot a megnyitott alkalmazásokba, de valamiért 11-en ez nem működik....

Most elment haverjaival kirándulni, és csak jövő hét vasárnap jön haza, én meg addig megbolondulok ezzel a géppel...

Már amikor összerakta ő akkor Win10-et tett volna fel nekem, mert szerinte a 11-es még elég sok hibát tartalmaz stb stb. Aztán most azt mondta vasárnap felteheti nekem a 10-et, de akkor addig mindent mentsek le róla mert neki azzal már nincs kedve foglalkozni.

Nem tudnám én valahogy feltenni úgy, hogy mindenem megmaradjon?

2022. febr. 19. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Miről váltottál?

Türelem.....

2022. febr. 19. 13:00
 2/2 anonim válasza:
Elvileg a 22557-es build óta ismét tudja a drag&drop funkciót a tálca.
2022. febr. 26. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!