Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb linux distro...

Melyik a legjobb linux distro hétköznapi használatra?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az rpm fusion, nem hivatalos tároló. Szerintem azért ennél az Ubuntu universe jobb valamivel.
2022. febr. 16. 13:43
 12/15 SIDLER22 ***** válasza:
Én először ubuntut használtam. Iszonyat gagyi volt. Most Manjaro-t használtam legutóbb. Pár skálázási beállításon kívül semmi bajom nem volt vele. Most windowst használok, de csakis azért mert a Topazlabs Gigapixel és a Video Enhance AI nem elérhető linuxra. De még csak hozzá hasonló program sem.
2022. márc. 2. 17:09
 13/15 anonim válasza:
86%

Én adtam esélyt a linux mintnek, de azt hogy hétköznapi használat, azt sajnos még mindig nem nagyon értik a fejlesztők. Nem akarok kódolni és magamnak összevadászni az illesztőprogramjaimat. A hétköznapi felhasználónak nincs ideje arra hogy ilyenekre időt szánjon.

A linux nagyon jó arra ha kódolni akarsz megtanulni, szeretnél egy automata rendszert amit tökéletesre tudsz kalibrálni. Azonban ha le akarsz tölteni egy új játékot a hétvégén akkor vagy évekig kell bújnod a githubot hogy megtudd hogyan kell beállítani, vagy valami csoda folytán elfut. Ha egyetemista vagy akkor elsődleges számítógépnek Windows elengedhetetlen a sok program miatt amit majd használnod kell. Linuxot csak akkor ajánlom ha hajlandó vagy aktívan rászánni egy hónapot hogy megértsd mi van vele.

2022. márc. 3. 13:36
 14/15 Tom Benko ***** válasza:
Nálam az Arch vált be. Nagyon.
2022. dec. 7. 07:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Linux Mint, LMDE, MX Linux, Reborn OS
jan. 5. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!