Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A licensz kiterjesztés az...

A licensz kiterjesztés az pontosan mi?

Figyelt kérdés
Szóval kicsit bővebben, xboxra szeretném megvenni a cyberpunk 2077-et de alapáron drágállom ezért felmentem facebook marketplace-re hátha találok egy használt lemezt vagy valami ilyesmit végül ráakadtam egy emberre egész jó áron adta a játékot és egy rövid beszélgetés után kiderült hogy nem lemezt és nem is egy 25 karakterből álló kódot ad hanem egy licensz kiterjesztés csak én meg nem tudom mi az és azt szeretném megtudni hogy ez egy átverés avagy létezik ilyen és ha igen akkor ez mi.

2022. febr. 5. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy neki megvan a játék és az Xbox úgynevezett Gameshare funkciójával meg tudja osztani a könyvtárát, így te is tudsz játszani a játékkal, ami az ő felhasználójának elérhető.

Ebből te is gondolhatod, hogy ez rizikós, ugyanis akármikor elveheti a jogosultságot tőled, aztán futhatsz a pénzed után.

Nyilván nem tudjuk megmondani, hogy át fog-e verni, de ha neked megér ennyi rizikót, hogy olcsóbban tudsz játszani, akkor hajrá.

2022. febr. 5. 14:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen akkor inkább hanyagolom
2022. febr. 5. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!