Az M4R, M4A, AMR és az MMF pontosan milyen hangformátumok? És a megszokott mp3, aac-hoz viszonyítva milyenek? Mi a tulajdonságuk?
.FLAC zenét szeretnék konvertálni és látom, hogy a FormatFactory nevű programban a hangkovertálásnál vannak ilyen lehetőségek is, de fogalmam sincs, hogy milyen formátumok ezek.
A többit ismerem, de ezekről még soha nem hallottam. :D
Egy ilyen kérdést érdemesebb a "Google-nek feltenni", ott hamarabb, és főleg részletesebb válaszokat kaphatsz:
AMR egy nagyon alacsony minőségű formátum,abba ne mentsd semmiképp.régi nyomógombos telefonok vettek fel ilyen formátumban.
M4R,M4A pedig MP4 szerűek ha jól tudom,ezek általában jó minőségűek 256kbiten már.MMF-et nem tudom.
viszont én a helyedben OGG-ba mentenék ha van ilyen lehetőség,veszteségmentesből konvertálva sokkal jobb hangja van,mint egy azonos méretű MP3-nak.
Értem. Köszönöm a választ, ment a zöld kéz.
De az .aac is jó nem? Arról is azt olvastam, hogy ugyanolyan mérettel rendelkezik és sokkal "élénkebb", mint az mp3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!