Hogy tetszik az új win11?
Figyelt kérdés
Én frissítettem, de szerintem vissza fogom állítani a 10-et.
Ma mar fagyogatott is, meg nem mindig úgy működik, ahogy kéne. Kicsit csalódás.
2022. jan. 27. 00:44
1/5 anonim válasza:
Értelme sem nagyon van feltenni, igazából semmi olyat nem nyújt kb amit a 10 nem.
2/5 anonim válasza:
Nálam olyan,mint a 10. Semmi gond vele.
Csak erre még nem tudok hagyományos Start menüt varázsolni.:)
3/5 anonim válasza:
Lényeges különbség számomra nincs a 10-hez képest. Fölösleges upgradelni rá. Nem nyújt igazán semmi újat, de nem is tapasztaltam vele semmi problémát.
4/5 anonim válasza:
Sokkal szebb, cserébe sokkal butább. Szívem szerint nem váltanék, de pont újratelepítés előtt vagyok, így fontolgatom, hogy a fő gépem is 11-et kapjon.
5/5 anonim válasza:
Belepiszkálás után olyan mint a 10, alapból számomra használhatatlan. (pl. butitott jobb klikk, új notepad, de ez meg csak insider)
Ha a jobb klikket nem lehetne visszaállítani a régire, már rég kibsztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!