Tetszik nektek hogy a gyakori kérdéseken ilyan szintek vannak? csak ettől olyan az egész, mintha egy játék lenne.
Régóta tag vagyok így a "játék" feeling nem jött át. Rögtön 5-ös szintről indultam.
Viszont az értékelési rendszer jobban tetszik. Végre nem százalékok vannak megadva a felhasználóknál. Igazából teljesen mindegy, hogy 88% vagy 93%-ban ad hasznos válaszokat, viszont így hogy nem látszik kevesebb a troll, aki arra játszik, hogy mindenkit leszavazzon, mert nincs érdemi látszata.
A szintezés engem totálisan hodegen hagy.
Én inkább azt gondolom, még anonimabb lett ettől az oldal. Nem lehet úgy végigpontozni a 71%-os válaszolót, mert 3 és fél pipás a 69%-os is meg a 78 is.
#2 de miért kellene végigpontozni valakit?
Ne a válaszolót értékeld, hanem a választ. És a válaszok alapján lesz értékelve a válaszoló.
Pont ez a lényeg. Sok a troll, aki minden választ lepontoz, csak azért mert az illetővel esetleg nem szimpatizál, pedig lehet egy adott válasza amúgymeg hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!