Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy 15 éves CD fáljait hogyan...

Egy 15 éves CD fáljait hogyan tudom átmenteni pendrive-ra?

Figyelt kérdés
Windows 10 nem látja
2022. jan. 23. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sehogy.
2022. jan. 23. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, az olvasóval van gond, próbáld meg másik gépen

Vagy hibás a CD, ebben az esetben nincs mit tenni

2022. jan. 23. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy próbáld meg több olvasóval.Nekem előfordult,hogy

valamelyik látta. Ha eltűnt a cd-ről az adat, akkor vége,

ilyennel is volt már dolgom.

2022. jan. 23. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az írható CD idővel elveszíti tartalmát. Változó hogy mikor, van ami 5 év múlva már olvashatatlan, van olyanom ami 20 éves és semmi baja. A Kürtnél tehetsz egy próbát, de nem lesz olcsó.
2022. jan. 23. 17:50
 5/10 P.O.C. ***** válasza:
Az nem az operációs rendszer hibába, ugyan azzal a meghajtóval más op.rendszer alatt se menne. Nekem is volt egy nagyon régi CD -m. A DVD íróim nem látták, majd végül egy huszon pár éves sima Sony CD olvasóval sikerült beolvastatnom.
2022. jan. 23. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régen ez segített. IsoBuster

[link]

Ez jó régi verzió ugyan.

2022. jan. 23. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen célból nem árt megtartani egy ősrégi gépet. Nekem pl. arról is volt tapasztalatom, hogy védett másolásvédett dvd-t sikerült másolnom. Laptopról nem engedte, az új dvd-t másolni, de egy régi géppel, dvd leolvasóval simán. Csak kellett egy usb2-es portkártya is hozzá, mert az alaplapon lévő sima usb iszonyat lassú volt. :D

A DVD felülete teljesen tiszta? sértetlen?

2022. jan. 23. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem látja az adatokat a lemezen vagy nem látja/érzékeli magát a lemezt se hogy az ovlasóban van? Mert utóbbi esetén vagy olyan formátumba lett írva, amit nem ismer a Win10 (ami nem valószínű) vagy hibás a lemez.
2022. jan. 24. 08:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tűnt el az adat. Ha felbootolok a CDről a rajta lévő DOS-ban simán tudom olvasni az adatokat. De a DOS nem tud írni a Windows 10-zel megformázott meghajtóra
2022. jan. 24. 08:53
 10/10 P.O.C. ***** válasza:
100%

Akkor ne DOS -al csináld. Lehet egy Linux Live rendszer is látni fogja CD -t. És az tud írni a NTFS meghajtót is.

Vagy ha csak a DOS látja, akkor rakj bele egy másik vinyót sima FAT -ra formázva. Arra már le tudod menteni DOS alól, és a Windows 10 is kezeli.

2022. jan. 24. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!