Mbox fájlt hogy lehet egyik laptoprol a másikra átmenteni? Ezt a típusú fájlt nem lehet pendrive-ra menteni, tehát ez sajnos kizárva.
Köszi a válaszokat!
Nekem nem engedi 64 gigás üres, új, jól működő pendrive-ra sem másolni, vmi system fájlok miatt, és az eredeti gépen semmilyen programmal nem tudom megnyitni, már vagy 5öt kipróbáltam;(( ezért gondoltam h másik géppel több szerencsém lenne talán, ez egy régi gép, amin most van
A "helyi hálózaton keresztül" mit jelent? Bocs de nem értek a technikahoz:D
Esetleg ötlet h hova tudom elvinni, ahol segítenének? Nem lehet h az mbox fájlok megsérültek, miközben letöltöttem őket? V túl nagyok? 10 és 4 gigasak.
Hálás köszönet!
Jobb klikk - tulajdonságok - ltalános ezen belül tudod állítani az attribútumokat.
Nem értem miért lett rendszerfájl.
Milyen fájlrendszert használ flash? Ha FAT32, akkor az lesz a probléma. Az nem tud 4GB-nál nagyobb fájlt kezelni.
A fenti leírás alapján a tulajdonságoknál kellene lennie egy olyan mezőnek hogy Fájl rendszer: valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!