Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mbox fájlt hogy lehet egyik...

Mbox fájlt hogy lehet egyik laptoprol a másikra átmenteni? Ezt a típusú fájlt nem lehet pendrive-ra menteni, tehát ez sajnos kizárva.

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2019. jún. 15. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A mbox egy fájlformátum, így tárolja a leveleket maga a fájl, ez független attól, hogy lehet -e másolni vagy nem... Másik notebook-ra át kell másolni - akár helyi hálózaton keresztül - utána pedig adott levelezőprogramba be kell importálni a tartalmát...
2019. jún. 15. 10:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne pendrive ra menteni? Az egész csak sima text. Nyisd meg jegyzettömbbel.
2019. jún. 15. 14:26
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem nem engedi 64 gigás üres, új, jól működő pendrive-ra sem másolni, vmi system fájlok miatt, és az eredeti gépen semmilyen programmal nem tudom megnyitni, már vagy 5öt kipróbáltam;(( ezért gondoltam h másik géppel több szerencsém lenne talán, ez egy régi gép, amin most van

2019. jún. 15. 14:46
 4/13 A kérdező kommentje:

A "helyi hálózaton keresztül" mit jelent? Bocs de nem értek a technikahoz:D

Esetleg ötlet h hova tudom elvinni, ahol segítenének? Nem lehet h az mbox fájlok megsérültek, miközben letöltöttem őket? V túl nagyok? 10 és 4 gigasak.

Hálás köszönet!

2019. jún. 15. 14:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Kattints a mbox fájlra és vedd le róla a rendszer-tulajdonság attribútumot. Én még sose szembesültem vele hogy ne lehetne másolni, milyen program hozta ezt létre? Milyen mappában van?
2019. jún. 15. 16:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi, jól hangzik! Hogy vegyem le? :) A Gmail hozta létre és csak simán lementettem egy mappaba, onnan gépen belül át tudom helyezni
2019. jún. 15. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Jobb klikk - tulajdonságok - ltalános ezen belül tudod állítani az attribútumokat.

Nem értem miért lett rendszerfájl.

2019. jún. 15. 16:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Pf nem megy sajna:D nem látok ilyen opciót, pedig nagyon alaposan végignéztem mindent. Napok óta szívok ezzel, nincs véletlenül ötleted h hova vihetnem el, ahol ezt megoldják?
2019. jún. 15. 18:09
 9/13 anonim ***** válasza:
"V túl nagyok? 10 és 4 gigasak" - 10 GIGA? Bocs, ezzel a notepad nem bír el.
2019. jún. 15. 18:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Milyen fájlrendszert használ flash? Ha FAT32, akkor az lesz a probléma. Az nem tud 4GB-nál nagyobb fájlt kezelni.

A fenti leírás alapján a tulajdonságoknál kellene lennie egy olyan mezőnek hogy Fájl rendszer: valami.

2019. jún. 15. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!