Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A BlackPanther OS operációs...

A BlackPanther OS operációs rendszernek melyik az utolsó verziója amit ingyenesen lehet használni és honnan lehet letölteni?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni valamelyik ingyenes verziót. Ha móködik a gépemen akkor megvenném a legujabbat.
2021. nov. 19. 23:12
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
34%
Az 1-es választ adónak köszönöm a lehetőséget, letöltöttem, simán feltelepítettem. Igaz, nekem nem tetszett a háttérkép, meg úgy az egészet átrendeztem a témáknak köszönhetőem. Ami viszont már kiderült számomra az, hogy nagyon gyors ez a rendszer. Úgy gondolom, mivel nekem nagyon is megfelel a blackPanther OS, így megvásárolom. Aki a 4-es számú választ adta, nem mondott igazat, ugyanis beléptem a közösségi oldalukra és készséggel megmutatták, hogy hogyan vásárolhatom meg a legfrissebb ISO-t és a honlap használhatóságát, igaz azt is megtudtam, hogy valójában nem megvásárolom ezeket, hanem támogatom az eszközfenntartását a fejlesztőknek. Mondjuk nekem mindegy minek nevezzük, szívesen fizettem érte, nagyon sokat tud a rendszer. Windows-t cseréltem le végleg a mai nappal. A kérdezőnek üzenem, hogy bátran teszteld le a blackPanther OS-t, amennyiben nincs gondod a KDE felülettel, nem fogsz csalódni.
2021. nov. 29. 16:24
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

Vagy hazudsz azzal, hogy "megvásároltad", vagy ők hazudnak a hivatalos kommunikációjukban.

Egyértelműen leírták minden platformjukon, hogy már nem lehetséges se ingyen, se vásárlóként ("támogató") beszerezni.

2021. nov. 29. 17:23
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
De nagyon erősen sántít amúgy is ez a 3 új regisztrációs válasz erre a témára :)
2021. nov. 29. 17:24
 14/23 anonim válasza:
6%
12-nek üzenem, hogy ezen a linken tájékozódhatsz: [link] Nem tudom mi miatt alakult ki benned ez a zsigeri gyűlölet az operációs rendszerrel szemben, de hogy ez nem egészséges, azt biztosan állíthatom.
2021. nov. 29. 17:58
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

#14 olvastad facebookjukat, vagy többi cikküket?

Nagyon elborult elme aki náluk a szóvivő / fejlesztő :)

Mellesleg ezzel teljesen ellentétben megy a többi kommunikációjuk, de ez frissebb infó pár héttel mint amiket más médiákon írtak, szóval csak meggondolták magukat vélhetően.

2021. nov. 29. 18:15
 16/23 anonim válasza:
0%
A 15-ös írónak: a csoportban nem látok kivetnivalót, a többi cikkjük miért kellene érdekeljen? Nekem az a fontos, hogy a rendszert használjam, nem az, hogy ki és milyen cikket ír. Az sem érdekel, ha homoszexuális a fejlesztő, vagy hermafrodita, ez úgy látom csak téged érdekel, meg azt a pár embert, aki még itt gyűlölködik. Talán szerelmesek vagytok belé?
2021. nov. 29. 19:06
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Semmilyen gyűlölködés nincs. Én láttam pár hozzászólását a kedves fejlesztőnek és úgy gondolom, ha ezzel a mentalitással ad supportot valamiért amiért amúgy fizetni is KELL, azzal nem sokra megyek. Ez a toxikus stílus és hozzáállás a közösségük részéről számomra kicsit ellenszenves.

A faji/nemi hovatartozása és szexuális irányultsága engem sem érdekel, de szerintem biztan állíthatom, hogy a többiek nevében is beszélhetek most. :)

2021. nov. 29. 21:41
 18/23 anonim válasza:
37%
Ha jól értettem, itt többen nem használjátok ezt a rendszert, mondván, hogy a fejlesztője paraszt. Okés, elfogadom, nem ismerem, lehet hogy paraszt, de ti akkor miért itt tobzódtok és nem annál arendszernél, amit szerettek? Nem érzitek mennyire gyerekesek vagytok ezzel, hogy ártsunk egy oprendszernek, csak mert nem szeretjük a fejlesztőjét? Nekem könnyű, mert nem szeretem,d e nem is utálom, az sem érdekel, ha soha nem hallok róla, nekem a rendszerre van szükségem és nem a fejlesztőre. Nektek miért van a fejlesztőjére szükségetek, ha nem is használjátok?
2021. nov. 30. 17:56
 19/23 anonim ***** válasza:
10%

17

" ad supportot valamiért amiért amúgy fizetni is KELL"

Én nem tudom a fajtád (mert ez már ne korosztály) milyen világban él, mit csodálkozol azon, hogy a supportért fizetni kell?! Mindenhol kell, vagy te "áldjonistenért" dolgozol? Persze, lehet, hogy valami általanos iskolás vagy akit anyuci szoptat még, de utána ha végzel a kisegítőben, te ingyé akarsz másoknak dógozni?!

Van baj

2021. dec. 1. 09:35
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

#19 Bsc diplomás hálózati- és rendszermérnök vagyok és 30 éves: ha már ennyire érdekel a személyem.

Valami nagyon elcsúszott a szövegértésnél (bár én veled ellentétben nem kérdőjelezem meg a korodat). Ha idézel, akkor kérlek azt pontosan tedd és ne változtasd meg vele a mondat kontextusát.

"ezzel a mentalitással ad supportot valamiért amiért amúgy fizetni is KELL"

Kezdjük ott, hogy a disztribúciók többségénél a támogatás (közösségi) az mindig ingyenes volt és lesz is. Itt ugye a közösség kisebb, tehát support terén elsősorban a fejlesztőre lehet hagyatkozni. Azzal nincs is bajom, hogy mindezért (a támogatásért) pénzt kér valaki.

Viszont a mondatot ha elolvasod mégegyszer, akkor kiderül, hogy nem a supportra értettem ("valamiért"), hanem magára a rendszerre. Jelenleg a BP-nek nem találom sehol a letöltési linkjét, ahol kipróbálhatnám vagy tesztelhetném. A "free" változatot csak valami facebook csoportban kuncsorogva kaphatom meg, amitől a pro változat állítólag teljesen eltér, de még kipróbálni sem lehet csak vásárlás után. (Most tekintsünk el attól a nüansznyi kis liszensz problémától, hogy Mandrivára épül, ami GPL alatt lett kiadva. Tovább nem részletezném ezt.)

Tehát nincs még egy demo verzió sem, így ergó nem a supportért, hanem magáért a linuxért kér pénzt, tehát fizetni KELL azért is, hogy kipróbáld és ehhez társul egy nem túl bizalomgerjesztő terméktámogatás:

"Nekem nem KELLESZ ÉRTSD MÁR MEG! EGYIK FELHASZNÁLÓ SE! A RENDSZER NEKTEK KELL, az oldal nektek kell, a tartalom nektek kell, a kiszolgálás meg a segítség nektek kell. És még te hőbörögsz miután tőlem akartál mindnet?!" by vector

Forrás: [link]

(csak hogy a teljes történet kirajzolódjon, mert így korrekt)

Tehát mégegyszer: nem az a problémám, hogy egy olyan üzleti modellt akar felépíteni, mint a redhat esetében van, hanem gyakorlatilag az általa sokat szidott (és általam sem kedvelt) windows szintje alá süllyedt ezzel. Azt legalább le tudod tölteni, kipróbálni, tesztelni még kulcs nélkül is. Itt pedig kapsz egy zsákbamacskát.

"Nektek miért van a fejlesztőjére szükségetek, ha nem is használjátok?"

Nincs rá szükségem, de support - vagy épp annak hiánya - gondolom releváns információ lehet annak, aki épp szeretné kipróbálni vagy megvásárolni... mint például a kérdező.

És mielőtt mindketten megkérdeznétek, hogy ez engem miért zavar, ha úgysem használom: szimplán leírtam a véleményemet és felhívtam a figyelmét a kérdezőnek, mielőtt pénzt áldoz rá, legyen tisztában azzal is, amit kap! Ha mindezek ellenőre úgy dönt, hogy neki ez kell, szíve joga, engem nem izgat. De ne az én lelkemen száradjon, hogy nem szóltam....

2021. dec. 1. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!