Egy dvd-re szabad több boot iso telepítőt írni?
Leszedtem a -blackpanther os v16.2se-64GB silentKiller,dvd.iso
- blackphanterosv5.2.8
-blackpantherOS v.11.1.darkness
-blackpantheros mediaCenter2017.
(A 32-bites változatra kattintottam mégis a 64Gb jött le!!! Ezért gondoltam nem bszn_k el egy dvd hanem ráírom mindet, ha lehet.)
Az megvan, hogy egy 12 centis single-layer DVD 4,7GB adatot tud tárolni? Szóval ha 64Gb (gigabit) jött le, ahhoz minimum dual-layer DVD kell.
Egy DVD-re szabad több boot iso-t kiírni (törvény nem tiltja), de értelme nincs, mert csak egy boot szektora van a DVD-nek.
Működik a "-blackpanther os v16.2se-64GB silentKiller,dvd.iso " a 32 bites pc, de a hang az nincs igaz az xpre is kulon utólag telepitem a drivert.
Dvd re csak egy iso f@jlt engedett beh7zni, tobbet nem.
Azt csak félve kérdezem, hogy neked minek ez a sok régi elavult rendszer? Ráadásul az összes telepítő-iso. Melyikre fog rábootolni?
Egyébként a három iso összesen nincs 2GB! Szóval mint adat bárhova írhatod, csak semmi értelme:
"(A 32-bites változatra kattintottam mégis a 64Gb jött le!!! "
Édes istenem! Ezek után már egyáltalán tudod, hogy mit csinálsZ?!
32bit a platform! 64GB meg a támogatott memória mennyisége. Legalább olvasnád el a tudásbázisban az erre vonatkozó magyarázatot. Opsz, az olvasás megy egyébként?!
Akkor itt van: [link]
#8: Akkor ne az 1.0 verziót töltse le hanem a friss 18-ast.. ;)
Az 64 bites és én simán win alól letöltve, az iso tartalmát fat32 pendrivera másolva bebootoltam vele uefi módban. (egyedül a secure bootot nem ismeri, ebben a Linux Mint lepipálja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!