Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Összeomlás: Firefox, Thunderbi...

Összeomlás: Firefox, Thunderbird-beállítások hirtelen elvesztése? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Windows 10 Professional legfrissebb változat: ablakok váratlanul hirtelen bezáródtak (az összes), csak asztal maradt nyitva. Rákattintottam valamelyik programra, mire közölte a Windows, hogy nincs jogosultság elérni a C:\Program files\... (írta az útvonalat a .exe fájlhoz).

Kénytelen voltam újraindítást végezni, ekkor a rendszer simán elindult és (látszólag) helyreállt minden.

Firefox indítása: az összes beállítása törlődött, üdvözölt, mint amikor valaki újratelepíti. Az Appdata\Roaming\Mozilla alatt a profil megmaradt, nem kreálódott újabb profil. A kedvencek is megmaradtak.

Thunderbird indítás: minden beállítás elveszett, úgy indult újra, mint telepítés után, hozzak létre postafiókot, stb... Sokáig állítgattam be jópár hónapja, postafiókokkal, hírfiókokkal, stb-stb...

Biztonsági mentésem van, nem arról van szó, hanem azt szeretném megtudni: ezt mi okozhatta és szeretném elkerülni a jövőbeni hasonló lehetőségeket, mert munkavégzéskor is bekövetkezhet ilyen kellemetlen esemény.

Miképpen deríthetem ki a történés okát?

2021. nov. 13. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Első körben futtass teljes vírus keresést a víruskeresőddel, majd futtass még egyet a Malwarebytes-al [link] is.
2021. nov. 13. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Az már megtörtént, total security is fentvan, mindig aktív.
2021. nov. 13. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor is futtasd le a Malwarebytes teljes keresését is.
2021. nov. 13. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:

MalwareBytes és Eset Online Scanner is futtatva, semmit nem talált.

Egyéb ötlet?

2021. nov. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!