Thunderbird egyesített mappa nézet IMAP-ra jól működik? Kellett valamit állítani máshol is hozzá? Okozott valami gondot?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 09:23
1/4 anonim válasza:
Miért ne működne? Ez csak a nézetet állítja, nem nyúl bele az IMAP beállításokba, nem rendezi át a leveleidet, semmi ilyesmi.
2/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, de nem is a beállítások rész a gond, már látom, hanem az, hogy az összesítő "mappára" pl: "Beérkezett üzenetek"-nél az összes fiók össze beérkezettje egyben látszódik és alatta ott van fiókonként is. Ami jó lenne, ha az összes fiók összes beérkezettje ne látszódjon egybefésülve., mert elég lassú, ha rábökök, aki használná így annak meg pláne..
Igazából csak az összes beérkezett mappát akarná nézegetni, hogy kinek jött valami..
I
2021. ápr. 7. 16:00
3/4 anonim válasza:
Ha csak a beérkezetteket szeretné látni, akkor nyisd le a mappastruktúra felett a minden mappa mezőt, és válaszd a "Kedvenc mappák" nézetet, így csak azokat mutatja, amiket beraktál a kedvencek közé (jobb klikk a mappán -> megjelölés kedvencként). Ugyanitt van tömör nézet is.
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh köszi! A kedvenc mappa + tömör nézett együtt lesz a kulcs..
szuper..
A tömör nézetet nem figyeltem.. a kedvencet azt használtam másra, de így ok.
2021. ápr. 8. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!