Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egyszer telepíthető programot...

Egyszer telepíthető programot hogyan másolhatom/duplázhatom meg? CD-n van 🆘

Figyelt kérdés
Úgy már csináltam hogy CD-ről ki másoltam és pendrivera raktam de nem sikerült mikor a pendriveról egy másik gépre akartam telepíteni.

2021. nov. 5. 15:20
1 2 3 4
 11/31 P.O.C. ***** válasza:
52%

Egy program törése nem olyan egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. Még országosan is pár tucat ember rendelkezik az ehhez szükséges tudással.

Keress tört verziót a neten, pl torrent oldalakon. Vagy mondj le a dologról.

2021. nov. 5. 16:37
 12/31 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a kérdező csak szivat minket, mert nem létezik hogy valaki ilyen nehéz felfogású legyen.

Csinálhatsz 100 másolatot is, a programot csak egy gépen fogod tudni használni.

2021. nov. 5. 16:48
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul ott van a belinkelt szövegben világosan leírva, hogy újratelepítésnél szükség lesz az aktiválókódra. Tehát már itt egyértelműen utalnak arra, hogy a program többször is telepíthető, és nem csak egyszer - mégis azzal kezdődik a kérdés, hogy csak egyszer lehet telepíteni. Nem!

Viszont a licenc olyan, hogy csak egy gépen használható a program egy időben.

2021. nov. 5. 16:54
 14/31 anonim ***** válasza:

Valószínűleg működnie kéne, hogy lemásolod a CD tartalmát és onnantól arról telepítesz. Te ronthattál el valamit.

De onnantól, hogy megadod a második telepítésen is a licenszkódot, ami valószínűleg szükséges is, hogy működjön a program, interneten keresztül ezt lekommunikálja a program valami szerverrel, és innentől csak azon a gépen lesz használható.

Lehetséges, hogy ha nem csatlakozol az internetre vele, akkor át tudod verni, de inkábbb valószínű, hogy ha nem tud a szerverrel kommunikálni licensz megadáskor, akkor nem is fogja elfogadni a kódot.

2021. nov. 5. 17:27
 15/31 Szirty ***** válasza:
A linken látható képen az egy kupac xar, vagy egy adag csokoládéfagylalt?
2021. nov. 5. 17:37
 16/31 A kérdező kommentje:
Amelyik neked jobban tetszik.
2021. nov. 5. 17:39
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem írja hogy törlődik a lemez. Hol olvasod ?
2021. nov. 5. 18:39
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem írja, hogy csak egyszer telepíthető, azt írja, hogy csak egy gépre telepíthető (akárhányszor, bármennyiszer) és csak egy licenszkódot fogsz kapni. Tehát egyszerre csak egy gépen fog futni, hogy miért, azt már előttem leírták. Ha uninstallálod a saját gépedről és feltelepíted Stanczi néni vagy Gipsz Jakab gépére, ott is futni fog, de csak azon az egy gépen.
2021. nov. 5. 18:50
 19/31 A kérdező kommentje:
Akkor ha vissza állítom a gépem hogy töröljön mindent és fél telepítem akkor is működni fog? De hogyan? Az olyan mintha más gép lenne hard reset után
2021. nov. 5. 18:55
 20/31 anonim ***** válasza:

"Olyan nincs, hogy a CD -ről, ami csak olvasható, elpárolognak az adatok telepítés után"

De van. Win7 óta. CD-R esetén is.

Pontosabban a filekezelőből eltünhet, csak adatmentő programmal hozható utána elő.

Ez a pendrive módban formázott UDF lemez. És sok százszor is lecserélhető rajta egy pár kB-os file.. Teljesen offline net nélkül.

2021. nov. 5. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!