Egyszer telepíthető programot hogyan másolhatom/duplázhatom meg? CD-n van 🆘
Figyelt kérdés
Úgy már csináltam hogy CD-ről ki másoltam és pendrivera raktam de nem sikerült mikor a pendriveról egy másik gépre akartam telepíteni.2021. nov. 5. 15:20
1/31 anonim válasza:
"Egyszer telepíthető programot"
Konkrétan mi szabatolja hogy csak egyszer legyen telepíthető?
2/31 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy mikor le telepítem a CD-ről, üres lesz a cd :/
2021. nov. 5. 15:28
4/31 anonim válasza:
CD (ebben az esetben) egy CSAK olvasható eszköz. Attól, hogy lemásolod, nem törlődhet semmi.
5/31 A kérdező kommentje:
De létezik!! Figyelmeztetnek is hogy csak egyszer telepíthető. Nem volt olcsó. Hogyan másoljam a programot? Gépen vagy a CD-n?
2021. nov. 5. 15:54
6/31 anonim válasza:
Nem kevered a licenc korlátozásokkal? Például ha valamit egy eszközön vagy egyszer lehet csak aktiválni (pl. online fiókhoz kötődik a jogosultság ellenőrzése, és onnantól kezdve a bejelentkezéssel hitelesíted magad), vagy egy időben egy eszközön lehet használni.
Az egyszeri telepítés korlátjának semmi értelme.
7/31 P.O.C. válasza:
Olyan nincs, hogy a CD -ről, ami csak olvasható, elpárolognak az adatok telepítés után.
Az egyszer telepíthetőséget általában szoftveres másolásvédelemmel oldják meg. A leggyakrabb netes aktiválással, serial alapján. De olyan is van hogy az eredeti CD kell a működéshez, mert azon van a másolás védelem.
Akárhogy is, tört verzió kell, hogy működjön.
8/31 A kérdező kommentje:
[link] tessék itt egy kép! Akkor tört verziót kell csináljak? Hogyan másoljam pendrivera hogy mindig meg maradjon és több gépre is telepítsem?
2021. nov. 5. 16:31
9/31 anonim válasza:
Nem érsz semmit a másolgatással, mert liszenszkódod csak egy lesz.
10/31 A kérdező kommentje:
De meg tartok minden adatot.
2021. nov. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!