Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik MS Office-t ajánlanátok?

Melyik MS Office-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szevasztok , melyik MS Office-t ajánlanátok Windows 10 re? Olyanra gondolok amelyik nem olyan régi és viszonylag jó. Az Officet megllehet vásárolni egyszeri alkalommal és örökre meglesz a gépen?

2021. nov. 2. 13:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
válogass: [link]
2021. nov. 2. 17:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm mindenkinek
2021. nov. 2. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem a jó öreg 2007-es vált be a legjobban.

Az újabbak a nagyobb erőforrásigényen kívül nem igazán hoztak semmi érdemleges újítást.

Van 2019-es kulcsom, kipróbáltam, pár órával később már ment is a levesbe.

2021. nov. 2. 18:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Office97..?
2021. nov. 2. 18:51
 15/19 Kőváry Orsolya ***** válasza:
#13 csak a Power Query-t, a dinamikus függvényeket, a Villámkitöltést meg a szeletelőt, és akkor csak azt mondom, ami hirtelen az eszembe jutott az Excelből.
2021. nov. 3. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 Olyan újítást mondj, amit használnak is az emberek.

Powerquery - Elég komoly adathalmaz esetében taláán releváns, kisebb adatbázisoknál nem sok értelme van.

Megnéztem a "dinamikus tömbfüggvények" leírását. Gyakorlatilag egyetlen olyan példa sincs benne, amit ne lehetne egy korábbi EXCEL-ben megcsinálni (Maximum 2-3 kattintással több)

Villámkitöltés és szeletelő valóban hasznos lehet, bár én nem sűrűn használnám ezeket.

Igazából ezek inkább kényelmi funkciók nélkülük is el lehet érni iganazt az eredményt.

2021. nov. 3. 18:25
 17/19 Kőváry Orsolya ***** válasza:

#16 Ezeket mind használja, aki ismeri, és nem a régi körülményes módszerekre akarja pazarolni az idejét. A kényelmi funkció nálad mintha szitokszó lenne, pedig benne van a nevében, hogy kényelmesebbe, gyorsabbá teszi a nap használatot.

Dinamikus tömbfüggvényeket ha te max 2-3 kattintással megcsinálsz, akkor varázsló vagy, a legjobb oktatók videóiban is elmondják, hogy mennyire megkönnyíti a munkát.

PowerQuery nem csak nagy adathalmaznál használható, de ha csak a MS Support oldalt olvastad el, akkor valóban tűnhet így.

Maradjunk szerintem annyiban, hogy a fejlesztések nem hülyeségek, különben nem készülnének el. És akiknek megmutattam, azok nagyon boldogan és rendszeresen használják, mert a céljuk, hogy minél hamarabb végezzenek a munkával, nem akarnak éjszakába nyúlóan ezzel kínlódni.

2021. nov. 4. 08:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Power Query-t, a dinamikus függvényeket, a Villámkitöltést meg a szeletelőt"

Azt értsd meg, hogy aki otthonra szeretne office-t, nyilván nincs ezekre a funkciókra szüksége (esélyes, hogy fogalma sincs róla miről beszélsz, nem hogy használná ezeket az opciókat).

2021. nov. 4. 10:23
 19/19 Kőváry Orsolya ***** válasza:

#18 Ez tény, ez viszont nem azt jelenti, hogy ezek felesleges fejlesztések. A kérdésben nem is szerepel, hogy otthoni felhasználásra keresi a kérdező.

Otthoni használatra bőven jó az online változata, a Google vagy bármi egyszerűbb szövegszerkesztő és táblázatkezelő.

2021. nov. 4. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!