Sony Vegasba hányszor hányasra kell állítanom egy 1920x1080-as felvételt, hogy a tiktok képernyőt teljesen "befedje" telefonon?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 17:08
11/18 A kérdező kommentje:
Tudnál adni valami facebookot? Vagy Instagram is jó lenne, mert ott könnyebben tudnék kérdezni mint itt.
2021. nov. 1. 00:42
12/18 A kérdező kommentje:
Hol kell beállítani a projectet meg amiket mondtál még??
2021. nov. 1. 00:44
13/18 anonim válasza:
A Sony Vegast nem ismerem, de nagyjából az összes videószerkesztőben amikor létrehozol egy új projektet/timelinet akkor meg tudod adni a felbontást meg ilyesmiket.
14/18 A kérdező kommentje:
Projectet átálítottam, és az eddig jó is, de amit írtál hogy csak a "középső" részt kell renderelnie vagy mi, azt hol kell??
2021. nov. 1. 00:49
15/18 anonim válasza:
Valahol van lehetőséged a forrásnál kijelölni azt a területet ami beimportálsz/behúzol az idővonalra. Hasonlóan, mint ahogy te is kijelölted az exportálásnál az exportálandó területet. Ugyanezt meg lehet csinálni azzal a videóval is, amit behúznál a timelinera és akkor csak a kijelölt részt fogod bemásolni.
Ha ilyet nem tudsz csinálni akkor csinálsz nagy nagyobb méretű projectet, beimportálod az egész videót és a végén cropolod azt a részt amit exportálni akarsz.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez így nagyon kínai már bocsi. Adj már valami Instagramot, mert szeretném miharabb megcsinálni. Ott könnyebb lenne.
2021. nov. 1. 01:01
17/18 A kérdező kommentje:
Na?
2021. nov. 1. 10:52
18/18 A kérdező kommentje:
Projectet is beállítotam 1080x1920-ra,utana rá közelítettem a lényegre, és szintén 1080x1920-ként kezdtem el renderelni, és a végeredmény jó is lett volna, mert a méret már jó volt, de maga a felvételből ilyen teljesen összemosódott csíkos kép lett és ez megy egész végig... Miért van ez?
2021. nov. 1. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!