Sony Vegasba hányszor hányasra kell állítanom egy 1920x1080-as felvételt, hogy a tiktok képernyőt teljesen "befedje" telefonon?
Úgy értem, hogy a telefonok kijelzőjének a felbontása nem egyforma ezáltal a képarány is változik. Az enyém pl 1080x2400 képpontos, az előző telefonom 1080x1920-as volt az iPhone12ProMax pedig 1284 x 2778 képpont.
Melyikre szeretnéd optimalizálni a videót? Nem ugyanazok a képarányok.
Szerintem hagyhatod valami általános felbontáson pl 1080x1920 és az app majd igazítja a kijelző méretéhez. A tiktok oldalán nincs erről valami infó ?
Szereintem először indításnál a project paramétereit fordítsd meg, 1920x1080x32 helyett 1080x1920x32 legyen.
Milyen a forrásfájl? 4K? Ha csak 2K akkor már csak torzítással vagy nagytással tudod növelni a magasságát.
Importálásnál ne az egész fájt importáld a timelinera, hanem csak a kijelölt középső részét.
Szerintem nálad ott lesz a gond, hogy más képarányú a projected mint a kimenet és ezért lesz belőle fekete csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!