Mitől lehet, hogy a számítógépem 1920x1080-os képpontba van, majd másnap bekapcsolásnál 1280x1024-re vált?
Figyelt kérdés
Többször frissítettem már nVidia Driver-t, sőt BIOS-t is. Sokszor előfordult már ez, és kissé tanácstalan vagyok.
Windows 10 (64-bit).
Valaki esetleg?
2019. febr. 27. 10:12
1/3 A kérdező kommentje:
Display portot használok a videó-kártyám átalakítójaként. Lehet, hogy azzal lennének gondok?.
2019. febr. 27. 10:17
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, milyen átalakítóról van szó, de aktív adapterre lehet gyanakodni, egyébként ugyanis elég abnormális jelenség, saját és fórumos tapasztalatok szerint sem jellemző, hogy ilyenre panaszkodnának emberek.
3/3 A kérdező kommentje:
VGA -> Display Port átalakító
2019. febr. 27. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!