Mi annak a programnak a neve, amit a telefonról össze tudok kapcsolni az asztali pv-vel, és akár több km-ről is, tudom használni?
#12 Nem tudom hogy te miről beszélsz, évek óta használom az AnyDesk-et, rengetegszer használom saját géphez és rokonoknak távsegíteni, teljesen ingyenes, nincs reklám, nincs baszogatás. Fizetni max. céges felhasználóknak kell.
Ezzel szemben a Teamviewer-t azért hagytam a francba, mert elkezdte mondani hogy nem is magán célra használom és vegyem meg, amikor pedig úgy használtam
És azt hogy elkezdte mondogatni hogy nem magáncélra használom, azt ne úgy értsd hogy egy-egy munkamenet végén kiírta hogy vegyem meg. Konkrétan csatlakozni nem tudtam vele. Szerencsémre még fent volt a Chrome Remote Desktop is, azon keresztül feltettem AnyDesk-et és azóta is vígan használom. Családon belül átálltunk rá, 9db gépre van feltéve.
Mostani állapot: [link]
Köszönöm a válaszokat.
Én senkit nem pontoztam le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!