Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi annak a programnak a neve,...

Mi annak a programnak a neve, amit a telefonról össze tudok kapcsolni az asztali pv-vel, és akár több km-ről is, tudom használni?

Figyelt kérdés
A telefonom android.

2021. okt. 20. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor AnyDesk (TeamViewer is jó erre, de elkurvult, és folyamatosan megvásárlásra késztet, AnyDesk meg csak működik, ingyé'). Ja és nem értem miért lett a 7-es válasz lepontozva, mikor az az egyetlen jó válasz a 2 TeamViewer-esen kívül:D
2021. okt. 20. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Bár nem használtam az AnyDesk-et, de most rá néztem, és nem értem miről beszéltek, ennek egy 14 napos próba verziója van. Míg a TeamViewer full ingyenes magáncélra beállítva. Persze minden munkamenet végén jelzi, hogy vedd meg, de ez már ezer éve így van.
2021. okt. 21. 05:52
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 Nem tudom hogy te miről beszélsz, évek óta használom az AnyDesk-et, rengetegszer használom saját géphez és rokonoknak távsegíteni, teljesen ingyenes, nincs reklám, nincs baszogatás. Fizetni max. céges felhasználóknak kell.

Ezzel szemben a Teamviewer-t azért hagytam a francba, mert elkezdte mondani hogy nem is magán célra használom és vegyem meg, amikor pedig úgy használtam

2021. okt. 21. 06:47
 14/16 anonim ***** válasza:

És azt hogy elkezdte mondogatni hogy nem magáncélra használom, azt ne úgy értsd hogy egy-egy munkamenet végén kiírta hogy vegyem meg. Konkrétan csatlakozni nem tudtam vele. Szerencsémre még fent volt a Chrome Remote Desktop is, azon keresztül feltettem AnyDesk-et és azóta is vígan használom. Családon belül átálltunk rá, 9db gépre van feltéve.

Mostani állapot: [link]

2021. okt. 21. 06:52
 15/16 anonim ***** válasza:
És a licensz, teljesen ingyenes: [link]
2021. okt. 21. 06:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én senkit nem pontoztam le.

2021. okt. 21. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!