Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért vannak olyan informatiku...

Miért vannak olyan informatikusok, aki nem VLC lejátszót telepítenek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 09:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a VLC valamiért furcsán ment az előző laptopomon, néha ilyen szürke lett e kép, vagy két vágókép egybeolvadt.

Aztán lecseréltem az MPC-HC-re, amin már tökéletesen ment.

Idk, miért lehetett az a hiba, de egy youtubernél is hallottam erről, mármint, hogy neki is ez volt. Más gépen még sosem láttam hasonlót.

2021. okt. 14. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
???
2021. okt. 14. 19:48
 13/16 Alex Fly ***** válasza:
Mert mondjuk a VLC nem jött be, mindig akadt vele valami gond. Ellenben a MPC-HC tökéletesen működött - és a TCUP pedig alapból a MPC-BE-t telepíti fel és semmi okom nincs arra, hogy helyette szórakozzak a VLC-vel...
2021. okt. 15. 06:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Sokáig én is a VLC-ét használtam, jó is az, de volt hogy az .mkv fájlokat nem úgy "tekerte" vagyis akadozva lehetett beletekerni, de lehet hogy a hiba az én gépemben van.

Viszont ilyen problémám nincs a PotPlayer-rel. Ráadásul a videóinformációkhoz sokkal rövidebb úton lehet eljutni, sőt filmnézés közben megnézheted az adatmennyiséget, bitrátát a tömörítési arányt is, látod a pillanatnyi bit mennyiséget, szóval sokkal részletesebb informácókkal szolgál mint a VLC.

H265-höz pedig le kellett tölteni az 5Kplayert.

2021. okt. 16. 03:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokan annyira dicsérik a vlc-t, hogy többször próbálkoztam

vele - szerintem - méltatlanul túldicsérik, előbb-utóbb mindig

valami mást választottam helyette.

2021. okt. 17. 00:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Mert a vlc-n túl is van élet

Ahogy használnak ms officet meg libre officet

Ahogy használnak apple oprendazert linuxot meg windowst

Van vágó ismerősöm aki gomplayer plus lejátszót használ

Ha videos szemmel videós szakemberként mást használ a vlc helyett akkor lehet mégse olyan szuper az

2022. jún. 10. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!