Miért vannak olyan informatikusok, aki nem VLC lejátszót telepítenek?
Nekem a VLC valamiért furcsán ment az előző laptopomon, néha ilyen szürke lett e kép, vagy két vágókép egybeolvadt.
Aztán lecseréltem az MPC-HC-re, amin már tökéletesen ment.
Idk, miért lehetett az a hiba, de egy youtubernél is hallottam erről, mármint, hogy neki is ez volt. Más gépen még sosem láttam hasonlót.
Sokáig én is a VLC-ét használtam, jó is az, de volt hogy az .mkv fájlokat nem úgy "tekerte" vagyis akadozva lehetett beletekerni, de lehet hogy a hiba az én gépemben van.
Viszont ilyen problémám nincs a PotPlayer-rel. Ráadásul a videóinformációkhoz sokkal rövidebb úton lehet eljutni, sőt filmnézés közben megnézheted az adatmennyiséget, bitrátát a tömörítési arányt is, látod a pillanatnyi bit mennyiséget, szóval sokkal részletesebb informácókkal szolgál mint a VLC.
H265-höz pedig le kellett tölteni az 5Kplayert.
Sokan annyira dicsérik a vlc-t, hogy többször próbálkoztam
vele - szerintem - méltatlanul túldicsérik, előbb-utóbb mindig
valami mást választottam helyette.
Mert a vlc-n túl is van élet
Ahogy használnak ms officet meg libre officet
Ahogy használnak apple oprendazert linuxot meg windowst
Van vágó ismerősöm aki gomplayer plus lejátszót használ
Ha videos szemmel videós szakemberként mást használ a vlc helyett akkor lehet mégse olyan szuper az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!