Hol tudok jogtisztán és biztonságosan megvásárolni LETÖLTHETŐ formátumban játékokat? (konkrét játékok a leírásban)
Körülnéztem a neten, de sehol sem találtam egyértelmű válaszokat.
Amilyen vásárlási felületeket mutatott a net, az mind lemezes (CD-s) játékvásárlási webshopokra mutatott (olyan helyeken, ahol még csak készlet sem volt belőlük)
Elsősorban magyarra lefordított verziók érdekelnének, de olvasni angolul is tudok, szóval az sem gond.
Konkrétan ezeket a játékokat keresem:
Need for speed Carbon; és MostWanted
Harry Potter 1; 2
Spiderwick krónikák
DE:
jó lenne tudni azt is, hogy a jövőben, ha jogtisztán megvásárolható, LETÖLTHETŐ formátumú játékot, akár régebbieket is, keresek, akkor hol érdemes nézelődnöm.
Még egyszer: torrent, meg egyéb "szürke v. fekete" fél-legális, v. illegális oldalak NEM érdekelnek, csak biztonságos, jogtiszta oldalak. (Tudom, hogy az ilyen helyeken általában fizetni kell általában- nem vagyok kitömve, de évente 2-3-szor kibírom azt az összeget- Egyébként pont ezért is az egyik feltételem a BIZTONSÁGOS weboldal.)
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, én kerestem rosszul, de az általam felsorolt játékok közül egyiket sem találtam meg egyik felületen sem. :(
Mert nincsenek fenn. Ezekre vagy a régi lemezes kiadás maradt vagy a " virágbolt ".
Általában amúgy vagy zenei vagy filmes jogok vannak a dolgok útjában, pl NFS-ben is a használt zenék licencei lejártak, ezért nem terjeszthetik újra, ahogy a HP jogait is újra meg kéne venniük, hogy terjeszthessék ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!