Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik videó vágó programmal...

Melyik videó vágó programmal vagytok a legjobban megelégedve?

Figyelt kérdés

2021. szept. 19. 10:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Premiere pro és sony vegas vált be a legjobban.
2021. szept. 20. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Régebb (eleggé régen) en Windows Movie Makert használtam egyszerű vágásokra.

Azután áttértem az AVS Vide Editorra. Kezdőknek ezt szoktam ajánlani, könnyű használni.

2015-től Premiere Pro-t használok a vágásokhoz (előbb használtam volna, csak nem bírta meg az akkori laptopom :( ). Előre kicsit nehezebb használni mint a többi programot, de idővel megéri. Sokkal többre képes mint a többi.

Próbálkoztam a Sony Vegassal is, de nekem nem vált be.

2021. szept. 21. 09:05
 13/13 Blenderman válasza:

Adobe Premiere nálam a favorit. Kiemelten tetszik a feliratszerkesztője, és úgy általában eddig mindent meg tudtam benne könnyen csinálni, amit szerettem volna.

A Sony Vegast egyszer próbáltam, igazából az is tetszett, csak valamit egyszer tudtam animálni benne, talán a sztereó hangsáv panorámázását ("balansz"), de ez régen volt, azóta ez változhatott, illetve én is lehettem béna. Ingyenesek közül a Kdenlive egész sokat tud, csak a cache pufferelés nálam nem igazán működik, sokszor laggol az előnézet, főleg ha valamilyen effekt is van a videón. Az Olive is ígéretes, annak pont a cache az egyik erőssége (ráadásul automatikusan pufferel), illetve node-szerkesztő is van benne, de még nagyon fejlesztői fázisban van, nekem pár perc alatt mindig sikerül kiakasztanom. A szintén ingyenes Blender 3D szerkesztőnek is van videószerkesztője (VSE), ami ráadásul nagyon stabilan működik, de aki még sosem használt Blendert, annak nem javaslom, mert nagyon bonyolultan lehet olyan dolgokat is megcsinálni, ami specializált programokban pár kattintás. Cserébe persze aki ért hozzá, az "mindent is" meg tud benne csinálni, hiszen 3D modellező/animáló/VFX program alapvetően, csak nem jellemzőek rá a template-ek, nincsenek sablonok.

2021. szept. 23. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!