Windows telepítési hiba(videó)?
Adott egy Laptop, amit tanulásra, illetve filmezésre használok. Ebben egy 1 magos egy szálas Atom Proci és 2GB RAM van, Windows Vista Starter 32Bites rendszerrel. Tudom-tudom, ezen menne a W7 is, de az idővel belassul, ezért a Vista van rajta. Ma újra raktam, de amikor bootolna, megjelenik a boot logó, de mielőtt elkezdene mozogni, kékhalálozik. Ugyanez, ha W7-et próbálok rárakni.
A videóban látható a jelenség. Csökkentett módban, és javítás módban sem jó. Csak Legacyban tud bootolni, rufussal így írtam ki.
Tippek, hogy mi okozhatja?
Vírusosnak érzékeli a pendrive-t.
"...sk for viruses on your computer...." 15 mp-nél látszik, csak nehéz ott megállítani. Próbáld másik pendrive-al, ne tegyél rá mást csak a telepítőt. "...CHKDISK / F..." ilyet is javasol még. Szóval szerintem ezzel van a baja. Esetleg próbáld másik USB-ben, ha van több.
Azt írja, kékhalál hiba bár 15mp-nél látszik, de nem a hiba kód, hanem az, amit alapból szokott kiírni a windows. Kérdező, küld el nekem, a hibakódot, ami így néz ki:
0x01010 valami, ez a formátum, utána megmondom mi a hiba.
#3 vagyok. Te ezt a hibaüzenetet kapod.
#6 de jó szemed van :)
kiszedtem a videóból, ez [link] a villanásnyi hiba 15 másodpercnél (csak hogy a @kérdező is lássa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!