Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek ha a windows...

Mit tegyek ha a windows telepítés közben "nem találtunk eszközillesztőt"?

Figyelt kérdés
Vettem egy új laptopot (Asus zenbook 13) és le akartam rá tölteni a windows-t viszont a telepítés során azt írta ki hogy nem találtunk eszközillesztőt. Sok helyen olvastam hogy próbáljak inkább ki USB 2.0-ás portból telepíteni de ezen a gépen csak 3.0-ás port van! Mi tévő legyek?

2021. aug. 10. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vissza felé kompatibilis, állíts a biosban uefi bootot.
2021. aug. 10. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hogyan kell beállítanom? Asus bios-ról van szó!
2021. aug. 10. 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy helyen azt olvasom hogy a cmd-ben kell átformázni meghajtót legacy-ról uefi-re. Ezt csináljam?
2021. aug. 10. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell. Bios-ban legyen beállítva az UEFI.

Ha Rufus-szal csináltad a telepítőt, akkor ott is be kell állítani,

de pl. a MediaCreatorTool-nál nincs is rá szükség.

2021. aug. 10. 17:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Én media creation toolal csináltam, viszont ha jól láttam az én biosomban nincsen opció az uefi biosra sajnos!
2021. aug. 10. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nézd meg a videót, amit az utolsó ír:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

2021. aug. 10. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 Az az én kérdésem volt és a végén én linkeltem azt a videót miután megtaláltam. Másfél napig majdnem az őrületbe kergetett. Egy lenovo laptop volt. Összeszámolni sem tudom, hány windowst telepítettem már, de így még egy sem szivatott meg.

Kérdező. Bátran töltsd le a videó alatti linkről azt a tömörített fájlt és csinálj mindent úgy, ahogy a videóban mutatják. Annyit még javasolnék, hogy ha van partició a meghajtón, azt a telepítővel töröld le és ugyanott hozzál létre újat. Nekem is így sikerült telepíteni a windowst.

Itt a video linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=8baXsdNU0MQ

2021. aug. 10. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. Viszont az én esetemben a windows letöltésnél csak a nyelv kiválasztásáig engedi folytatni a letöltést, nem enged a meghajtók kiválasztásáig el menni.
2021. aug. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!