Melyik videó vágó programmal vagytok a legjobban megelégedve?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 10:12
1/13 anonim válasza:
Avidemux. Csak a legalapvetőbb vágásra használom (nem kellő részek eltávolítása, kép széleiről a fekete keret levágása, képarány korrekció, esetleg felbontás csökkentése), erre tökéletesen megfelel.
2/13 anonim válasza:
Avidemus szintén. De ez csak vág...
3/13 anonim válasza:
Én a Movavi videószerkesztőt szeretem:)
4/13 anonim válasza:
Kdenlive. Ingyenes, nyílt forráskódú, és elég sokat is tud.
5/13 anonim válasza:
Videószerkesztésre: Camtasia. De ez teljesen felhasználó függő.
CyberLink PowerDirector Ultimate ami még tetszett.
Vágásra csak egyszerűbb programok is jók.(avidemux...stb)
7/13 KmsRys válasza:
Én OpenShot-ot használok, mivel könnyű a használata, bár nem vagyok vele teljes mértékben megelégedve, kicsit bugos.
A 4-est mégis mi a bánatért kellett lepontozni? Igaza van pedig!
8/13 anonim válasza:
Én EDIUS-t használok. És előre is köszi a lepontozást, de akkor indoklást kérek.
9/13 anonim válasza:
Wondershare Filmora X, Wondershare Uniconverter, AVS Video Editor, Videopad Video Editor. Ezeket használtam az elmúlt idő során, mindegyik jól működik, ha jól állítod be.
10/13 anonim válasza:
Nekem valahogy ezek az MLT alapú szutykok sosem működtek normálisan. Jelenleg szerintem az Olive az egyetlen rendesen használható ingyenes videószerkesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!