Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen laptopot javasolnátok...

Milyen laptopot javasolnátok nekem?

Figyelt kérdés

Szükségem volna egy laptopra.

Főként internetezésre, írásra, fájlok tárolására használnám.

Még gyűjtögetek, de max 180 ezret tudnék rá szánni.

Mi alapján választjak, melyik a legjobb gyártó?

2021. szept. 9. 09:51
A kérdező szavazást indított:
Asus
HP
Lenovo
Acer
Dell
Egyéb, megírom kommentben.
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem az Asus laptopok eddig nagyon megfeleltek.

Pl egy ilyen, ha 15' gépet akarsz:

[link]

2021. szept. 9. 09:59
 2/5 anonim válasza:
Ezek közül az asus a legjobb, de nekem most a Mac tetszett meg.
2021. szept. 9. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindegyik volt már, egy kategória mind.

Nem a brand, hanem a árkeret határozza meg, milyent veszel.

vagy is ha olcsó, márkától függetlenül gyenge, rossz minőségű burkolat.

Ha szervizelést nézzük akkor Dell, a többinek ugyan az a "kedvelt" cég.

2021. szept. 9. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az Észer márkáról (direkt írom így, nem akarok hírnévrontásért bajba kerülni) hallottam nagyon rosszakat, jószerivel hogy bármit, csak azt ne. Nekem személy szerint Dell laptopom van, teljesen középkategóriás sima irodai laptop a legmezeibb, 2-3 évvel ezelőtti fajtából, nővérem gyermekei közül a fiúnak egy brutálisan komoly, egymilliós Dell laptopja van, a lánynak egy Lenovo, előbbi mérnöknek tanul, ilyen dolgokra használja, utóbbi csak tingli-tangli beadandókat ír rajta egy lébecolós, büfé-ruhatár szakon az egyetemen , meg mellette dolgozik... alapvetően szerintem meg vagyunk elégedve...

Összegezve és általánosságban: a Dell márka jó,sőt kivál az Észer az tragikus, hulladék kategória,a Lenovo meg szövegszerkeszteni, titkárnői feladatokra, stb. stb. megfelelő.

Aztán minden márkában van olyan típus, ami poháralátétnek jó, meg amire rá lehet pakolni a vállalati honlapot, videót, filmet, hangot vágni, mert bírja.

2021. szept. 9. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Fájlok tárolására érdemeesebb venni egy mobilvinyót, esetleg egy nagykapacitású pendriveot. Ma már nagyon nagy kapacitásúakat lehet venni abból is, nekem 64 Gbyte-os, 32 Gbyte-os, 16 Gbyte-os és 8 Gbyte-os is van, de szerintem ma már 128,256, 512-t is lehet kapni, csak nyilván a tárhelykapacitással arányosan nő az áruk.
2021. szept. 9. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!