Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a baj a San Andreas...

Mi lehet a baj a San Andreas Multiplayerrel? (SÜÜRGŐŐŐS! )

Figyelt kérdés
Van egy gondom. Valamelyik nap letöltöttem a san andreas multiplayer0.3-at. Ezután próbáltam volna elindítani, és nem tudom hogy hogyan, de belépett az eredeti játékba, majd ahelyett hogy a pályát töltötte volna be, a főmenüt hozta be, ahol az volt írva hogy start new game, rámentem és kiír valami hibát. Próbáltam újratelepíteni, már 5ször megtettem, de ugyanaz a hiba. A telepítés is jó mappában zajlott. MI LEHET A GOND?
2010. aug. 28. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:

crack-elted vagy eredeti?

mert ha crack akkor próbáld más fajta crack-el

de kül a multiba nem a főmenünek kellene bejönni hanem a csatlakozásnak

2010. aug. 28. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
esetleg az eredeti sa-mp van meg? sa-mp.com ról? Ha kér egy könyvtárat, akkor a gta sa könyvtárát add meg. de itt is szét nézhetsz: [link] hátha tudnak segíteni.
2010. aug. 28. 13:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Crackeltem és tudom hogy a csatlakozásnak kéne bejönni. További válaszokat várok!
2010. aug. 28. 18:04
 4/4 anonim válasza:

Próbáld meg ezt felrakni:

[link]

Ha nem jó akkor utána mindenképpen rakd újra.

2010. aug. 31. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!