GTA San Andreas hiba?
Hónapok óta nem indul a SA, indítás után lefut a 2 logó (EAX és nVidia), aztán az alábbi hibaüzenettel kilép: Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error
Program: \...\...\gta_sa.exe
R6030
- CRT not initalized
Letöröltem az összes C++ verziót a gépről, nélküle is ugyanezt írta ki, most visszatettem a legújabbat, erre is ugyanezt írja.
Mi lehet a megoldás?
Updatet nem használok, az így nem játszik, .NET 3.5 SP1 van fent, 8500GT friss driverrel, DX10, XP SP3, 3 Ghz P4.
Most gondolkodok, lehet, hogy a DX10 az oka? Annakidején a Firefoxot is mókolni kellett, hogy működjön DX10 alatt.
Ja bocs, csak SP2-es az XP.
1.5-2 éve még ment biztosan, de arra nem emlékszem, mikor ment utoljára.
Tudom, hogy elvileg nem megy XP-n, de gyakorlatilag látod, mégis. :D
Az XP-vel már nem valószínű, hogy szórakozok, 3 éve van fent, lassan ideje újratenni, az SP3 lesz már. Rossz tapasztalataim vannak az SP telepítőkkel, mikor először felraktam az SP2-t 6-7 éve, format lett belőle.
A biztonsági rések nem zavarnak túlzottan, ami durva, azt a router úgyis kiszűri, ha 3 év alatt nem jött be semmi, ezután se fog. A win7-es gépemen is ki van kapcsolva minden biztonsági központos hülyeség.
Letöröltem a DX10-et, de anélkül se megy, restart után megnézem újra.
Na, végül sikerül leszedni (kitöröltem registryből), de nem oldotta meg a problémát.
Az SP3 hiánya nem okozhatja, mivel 2 éve ment ugyanezzel az oprendszerrel.
Hm... sajnos, én is kifogytam az ötletekből. Szerintem egy SP3 -mal integrált MSDN telepítővel, az XP tiszta telepítése segíthet.
Innen tudod letölteni: [link]
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!