Mi lehet a baj a San Andreas Multiplayerrel?
Sziasztok! Kéne egy kis segítség a San Andreas Multiplayerrel kapcsolatban...
Először is. Megvan a game nemrég húztam le torrenttel. Nekem nem jó a single player nem igazán csípem, így arra gondoltam felteszem a San Andreas Multiplayert. Nos a telepítéssel minden rendben ment, a játék is tökéletesen működik, de van egy kis gond. Amikor tudjátok belépek a multiplayeres szerókhoz, ugyebár keres szervereket, akkor mire találok egy szerót és lépnék be, elég furcsa dolog történik. Először is fehér a képernyő, majd fekete, és bejön a játék intro meg minden, és ott van hogy single player, new game meg stb., és amikor arra megyek hogy new game egyszerűen hibával kidob a játék. Majd úgy döntöttem, biztos a letöltéssel van a hiba, no hát megpróbáltam újra letölteni más fájlt más helyről, ugyanúgy felrakom királyul, megint ugyanez a hiba. Már nagyon idegesít. Még nem próbáltam másféle multiplayert a san andreasra de ha van valami ötletetek, akkor dobjatok meg egy linkkel, vagy valami hasonló dologgal.
Előre is köszönöm, és kérlek SEÍÍÍÍÍÍÍTSETEK!!!!!!!!
Google.hu
Aztán gta San Andreas multiplayer letöltés és be jön a San Andreas oldala és ott van sok link és a 0.3e
Verzió a jó azt szedd le. Jössz velem játszanis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!