Az Asus laptopom újraindítás/frissítés után nem akaródzik betölteni. Valaki tud segíteni?
Van egy Asus laptopom, szerintem olyan három éves lehet, az utóbbi időben többet használtam.(ugyebár az online oktatás alatt)
Megpróbáltam torrentet használni rajta, de a kudarc mellet szerintem pár vírust is sikerült rá összeszednem, mert utána jelentősen lassabb lett. Bár, már néha előtte is csinálta azt, hogy bekapcsoltam, és a kezdőképernyőn kívül mást nem láttam, így nem tudtam belépni.
Aztán egyszer frissítettem és újraindítottam, de semmi nem történt, csak sárgán világított a képernyő, aztán előbb utóbb kikapcsolt. És azóta, amikor bekapcsolom, be tudom írni a jelszavam, de utána már megint csak egy sárga hátteret látok.
És ez tart hetek óta.
És egyébként már régóta a tauchpad sem működik.:(
Valaki esetleg tudja, hogy mi lehet a probléma? Ne adj isten a megoldást rá?
Köszönöm mindenki válaszát!
Nem a sárga szín a furcsa (lehetséges, hogy anno még én állítottam be sárgára), hanem, hogy a jelszó beírására után nem történik semmi, csak a sárga monitor (Hű de rossz a megfogalmazásom! Ez a szín lehetne akármi, akkor is gond lenne.) Nem jelenik meg semmi, sem a hátterem, sem a tálca, sem az ikonok.
Lehet hogy a torkán akadt egy frissítés... Ebben az esetben 4-5 erőszakos (kikapcsoló gomb folyamatos lenyomása) leállítás után bejön a helyreállítás menű. Itt kiválasztod a csökkentett mód-ot. Ha így elindul a gép, akkor le is szedi a hibás frisítést.
Vagy...
Elindíthatod a gépet egy livecd-ről is. Így kiderítheted hogy jó-e még a rendszer-meghajtód, plusz le is mentheted amire szükség van.
C. verzió: Kiműttöd a meghajtót, és egy másik gépen csinálod meg a fenti műveleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!