Mi tegyek ha a windows update a frissítés keresésénél állandóan újraindítást kér?
Figyelt kérdés
Azt írja hogy nem sikerült megkeresni a frissítéseket, próbáljam újraindítás után. Viszont miután újraindítottam, nem történik semmi, ha pedig megint frissítést keresek, ugyan azt írja ki, tehát hogy megint indítsam újra.2014. máj. 5. 23:22
1/9 anonim válasza:
Eredeti? Pontosan milyen Windows?
2/9 A kérdező kommentje:
Eredeti, win 7 home premium
2014. máj. 6. 11:15
3/9 anonim válasza:
A mostani frissitésnél kétszer kellett újrainditani, mert a NET keretrendszereket is frissitették. Nekem is ezt tette.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem meg vagy otodszorre keri, es a frissitesi elozmenylistan sem szerepelnek mai adatok. :(
2014. máj. 14. 22:40
5/9 anonim válasza:
Adobe Flash Player ActiveX csere megoldja.
Ccleaner, Eszközök, Adobe Flash Player ActiveX, bal egérgomb, eltávolítás.
Mozilla Firefox-szal www.adobe.hu, jobb sarokból megnyitod, Select all, Windows7, alatta Adobe Flash Player Internet Explorer. Download, töltsd le. Startmenű, alul Minden program, Letöltések. Megkeresed, kihúzód egérrel az Asztalra és futtasd le.
6/9 anonim válasza:
A tegnapi NET Keretrendszer 4.5 frissítése magában nem elég, kell hozzá egy ajánlott biztonsági frissités is, különben a böngészők nem töltenek be oldalakat! Windows7 Home Premium 64 bites rendszer.
7/9 anonim válasza:
Na ja, ez csak AJÁNLOTT frissités, miért nem szerepel a hivatalosban, ha a hiánya ilyen bajokat okoz???
8/9 A kérdező kommentje:
Gyerekek köszönöm a válaszokat, de azt pl. nem értem, hogy mi köze ennek az internet explorerhez??
2014. máj. 18. 11:59
9/9 anonim válasza:
Az Internet Explorer több rendkívűli frissitést is kapott, az Adobe Flash Player ActiveX az Internet Explorer (és a Google Chrome) bővítménye. A Chrome-ba bele van építve az Adobe Flash Player, automatikusan frissitik. Ha nem engedélyezted az Adobe automatikus frissitést, akkor kézzel kell megtenned. A Mozilla Firefox-ba Adobe Flash Player Plugin kell, ezt úgy kell letölteni, hogy utána bezárod, mert nem tud beletelepülni. Kell még az Adobe Shockvawe Player is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!