Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nincs hang?! Milyen programot...

Nincs hang?! Milyen programot sikerült törölnöm ahhoz, h most nem hallatszik semmi a laptopomon?

Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt a hanggal, nem szereltem szét a laptopom, csak a "programok telepítése és törlése" résznél iktathattam ki vmit. Mit tehetek? Honnan kéne letöltenem és mit? Azt írja ki a tálcán az óra mellett a kis hangszóró (ami piros X-szel át van húzva :P), hogy "nincs hangkimeneteli eszköz telepítve".
2010. aug. 26. 15:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

azt nemkell

ha felraktad akkor most kerestesd meg a windowsal a drivert

2010. aug. 29. 13:42
 32/39 anonim ***** válasza:

1:start-vezérlöpult-programoktelepitése és törlése ott megkeresed a hangkártya illesztöprogramot egy kis narancs szinü hangszoro de lehet hogy náladmás ,eltávolitod

ha ujraindul a gép és bekapcsolásnál kijelzi hogy uj hadver NEM CSINÁLSZ SEMMIT !!!

start-rendszer-eszközkezelö-hrdver meg keresed a felkiáltos drivert és eltávolitod

felfogja ajánlani de nem biztos hogy majd ő megkeresi

ITT SE csinálj semmit

fogod azt a drivert amit utoljára belinkeltem

gondolom elözöleg már kicsómagoltad ?!

Vista_R190 ez a mappája

megnyitod és setup.exe

végig hagyod futni

egy folyamat csikot fogsz látni

DE kell lenni még egy folyamat csiknak ami kis kockákbol áll ha ez megjelenik kell hogy utánna legyen hang

ha igy sincs akkor már tényleg nem tudok segiteni

De ha felteszed mégegyszera kérdést

ugy hogy beirod a laptopodtipusát

op rendszert ésmegkérdezed hogy kinek van ilyen laptopja

és hogy tudnának e audió drivert felrakni valamelyik filemegosztó tárhelyre és ha igen linkeljék be a hivatkozást :)

2010. aug. 29. 14:11
 33/39 A kérdező kommentje:
okés! most nem vagyok egy ideig a laptop közelében, de amint igen, megpróbálom úgy csinálni, ahogy leírtad. remélem már sikerrel járok, köszi! :) majd írok úgyis mi lett, de szept. 20. előtt már nem megy...
2010. szept. 3. 17:36
 34/39 A kérdező kommentje:
pffü...megcsináltam, amit leírtál. töröltem a Realtek-et, eltávolítottam a felkiáltójeleset, feltettem a setup-osat, kijött a 2 csík, újraindítottam...és semmi változás :S asszem ennek annyi... :( azért köszönöm a kedvességed, és h próbáltál segíteni :)
2010. szept. 19. 21:56
 35/39 A kérdező kommentje:

mellesleg pedig ezt írja ki hozzá:

[link]

tényleg nem értem...

2010. szept. 19. 21:59
 36/39 anonim ***** válasza:

:) Szivessen :( de kár hogy nemtudtam segiteni :(

öszintén szolva én sem tudom hogy milehet a baj

2010. szept. 19. 23:20
 37/39 A kérdező kommentje:
okés, nem gond, majd elviszem akkor vkihez... tényleg köszi, h ilyen segítőkész voltál :)
2010. szept. 20. 12:58
 38/39 anonim ***** válasza:
a vista helyet használj win7 az fel fogja ismerni és telepíteni
2010. szept. 20. 12:59
 39/39 anonim ***** válasza:
:)
2010. szept. 20. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.