Most raktam fel a WinXPt amikor görgetem a képernyőt nagyon lassú Miért van ez Mit tehetnék A másik meg hogy egyáltalán nincs hang Néha a szgépből jön ki pityegés de ennyi A hszóróból semmi nem hallatszik egyáltalán nincs hang a gépen Mit csináljak?
Köszönöm előre is a segítséget! :)
(azért nincsenek írásjelek a kérdésben, mert túl hoszú volt)
Szia!
Valószínűleg a videó-, és a hangdriverrel van baj. Ha van ezekhez telepítő CD-d akkor telepítsd fel ha nincs akkor az interneten tudsz találni a hardveredhez megfelelőt.
Üdv.
Nem telepítetted sem a vga drivert,sem a hangkártyáét.
Szinte teljesen biztos vagyok benne.
MSI Multimedia Beyond 3D- ez van a CD-re írva.
Van még egy Win Fas Multimedia Software Pack CD is.
A számítógép: Intel(R) Core(TM) 2CPU
6300 @ 1.86 GHZ
Mindent leírtál,csak épp a hangkártyád típusát nem.:)
Ha nem tudod,akkor nézd meg az everest nevű progival!Utána a gyártó honlapján valószínűleg találsz hozzá drivert.Ha nem,akkor valszeg direkt nem írtak xp-hez valót,csak vistához.Akkor meg a gugli a barátod.Vagy tudunk talán mi is segíteni,igaz mi is a guglit fogjuk használni:)
Letöltöttem az Everest-et. Belmegyek a Multimediába (gondolom ott van a hangkárty) Van olyan, hogy:
Windows audió
PCI/PnP audió
HD Audió
Videókódekek
MCI
Windows audió: üres
PCI/PnP audió-ben ez van:
VIA VT1708(A) @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI
HD Audió-ban ez:
Mező Érték
Eszköz tulajdonságai
Eszköz leírása VIA VT8237A High Definition Audio Controller
Eszköz leírása (Windows) Microsoft UAA busz-illesztőprogram - High Definition Audio
Busz típusa PCI
Eszköz azonosítója 1106-3288
Alrendszer azonosító 1462-7255
Revízió 10
Hardver azonosító PCI\VEN_1106&DEV_3288&SUBSYS_72551462&REV_10
Jaj, köszi szépen. Megvan..már keresi is az illesztőprogramot. :)
ez az: VIA HD Audio Codec VT1708 paired with VT8237A/VT8251/CX700(M)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!