A Maffia 2-vel lenne gondom, letöltöttem, elkezdtem játszani, de a 2. résztől (a bejátszásokat kivéve) homályos a kép széle kb 3-4 cm-es sávban. és szívdobogás szerű hang hallatszik. Hogy tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 18:59
1/5 anonim válasza:
Eleve ilyen a játék, ha sokat futsz vagy eltalálnak akkor dobog a szíved. Asszem cod-okban is így van.
2/5 A kérdező kommentje:
igen , csak ennél folyamatosan.. felkéne tölteni az életét vagy nemtudom, de nemtűnik el.. és nemtudom mit csináljak , hogy jólegyen.
2011. júl. 23. 19:38
3/5 anonim válasza:
A városban keress egy kajáldát és egyél, akkor elvileg el kéne múlnia.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. sikerült:D!.
2011. júl. 24. 15:18
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem az a bajom, hogy utána meg lemegy lassan az élet és tölthetem újra. Nem lehet valahogy maxolni és amíg nem sebeznek ne menjen le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!