Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nincs hang?! Milyen programot...

Nincs hang?! Milyen programot sikerült törölnöm ahhoz, h most nem hallatszik semmi a laptopomon?

Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt a hanggal, nem szereltem szét a laptopom, csak a "programok telepítése és törlése" résznél iktathattam ki vmit. Mit tehetek? Honnan kéne letöltenem és mit? Azt írja ki a tálcán az óra mellett a kis hangszóró (ami piros X-szel át van húzva :P), hogy "nincs hangkimeneteli eszköz telepítve".
2010. aug. 26. 15:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Start-Vezérlöpult-hang és audioeszköz

ott lát valamit ?

2010. aug. 27. 17:49
 22/39 A kérdező kommentje:
nem, nincs telepített hangeszköz. ezt írja ki.
2010. aug. 27. 18:15
 23/39 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a Windows nem látja, bár fent van a driver a gépeden. Nem értem, miért nem automatikus a felismerés (annak kellene lennie). Próbáld megnézni, mi van az Eszközkezelőben. Aztán a Windows Sugó és Támogatásban végig kellene próbálni a Hibaelhárítást. (Nekem XP-m van, Vistában lehet, hogy más).
2010. aug. 27. 19:36
 24/39 anonim ***** válasza:
tanácstalan vagyok
2010. aug. 27. 22:30
 25/39 A kérdező kommentje:
az eszközkezelőt már végignéztük... :S nem értem, miért nem ismeri fel, mert köbö egy hete még minden simán működött, csak aztán ügyködtem a progik telepítésénél, törlésénél :S ajjaj, ez már baj, ha power, te is tanácstalan vagy :( azért köszönöm, h próbáltál segíteni, én eddig se jutottam volna...
2010. aug. 27. 23:19
 26/39 A kérdező kommentje:

ilyeneket írkál még ki:

"Leírás:

A Windows ugyan sikeresen telepítette az eszköz illesztőprogramját, de az illesztőprogram betöltése során hiba lépett fel. A hibakód: 12.

A probléma leírását segítő fájlok:

C:\Users\user\AppData\Local\Temp\DMI9491.tmp.log.xml

C:\Windows\inf\hdaudbus.inf

Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:

[link]

"

"Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)

Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.

A 'Megoldások keresése' lehetőségre kattintva információkat küldhet az eszközről a Microsoft számára, és ellenőrizheti, van-e megoldás a problémára."

hátha vki jobban értelmezi, mint én :)

2010. aug. 27. 23:24
 27/39 anonim ***** válasza:

Ezt az egész Hibaüzenetet küld el a Microsoft Magyarországnak, vagy pedig, ha budapesti vagy, menj el a Záhony utcába, ott a központjuk, tudnak segíteni. De csak akkor ha valódi a Windows-od.

[link]

2010. aug. 28. 12:02
 28/39 anonim ***** válasza:

Találtam egy vista drivert

igaz ez asus hoz van de mivel alc 883 mas hangkártya van a laptopodba

valószinűelfogja fogadni [link]

2010. aug. 28. 12:49
 29/39 anonim ***** válasza:

[link]

ez valamivel gyorsabban jön

és erre katt :Softpedia Secure Download (US) [ZIP]

2010. aug. 28. 13:06
 30/39 A kérdező kommentje:
nem hiszem, h eredeti a Windowsom :S letöltöttem azt a cuccot, amit linkeltél, de ezzel se látok változást... :( a data1, data2-t nem kellett kicsomagolnom már hozzá, ugye?
2010. aug. 28. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!