Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen Windowsotok van?

Milyen Windowsotok van?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 20:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%

Windows 11

Nem a kiszivárgott és bevállalós vagyok: nem VM-en. Jobbnak érzem a 10-nél, igazából a 10-zel mindenféle bajom volt: alvásból nem ébreszthető, explorer.exe nem indul, kékhalálok, kisebb tálcabugok....

Volt kékhalálom online interjú előtt 2 perccel lassú gépen. Sejthetitek.

Mondjuk idő kell, amíg kiderül, hogy a Win11-ben sikerült-e javítaniuk, mindenesetre zavaróan sok a kisebb vagy nagyobb explorer.exe bug, például úgymaradó tálcagomb értesítés, random felbukkanó tooltipek, lassan megnyíló fájlkezelő, fájlkezelő lefagyása pár másodpercre könyvtárak között visszalépésnél stb.

Összességében gyors, a 10-nél kevésbé rút, számomra kézhezállóbb, a 10-hez képest nem zabál többet.

2021. aug. 5. 16:57
 22/30 anonim ***** válasza:

Miért kell mindenkit lepontozgatni? Ilyen kutyák vagytok?

Ne már!

2021. aug. 5. 18:43
 23/30 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, például a 19-esben és a 20-asban mi a lepontoznivaló? 17-esben mi a lepontoznivaló?
2021. aug. 5. 18:51
 24/30 SIDLER22 ***** válasza:

21-es én Win 10-nél nem tapasztaltam ilyeneket. Ez inkább egy egyéni probléma mint egy általános Win 10 gond.

Mint már írtam korábban (én vagyok a 10-es), szinte semmi komolyabb javítás nincs csak változtattak a kinézeten.

2021. aug. 5. 20:21
 25/30 anonim ***** válasza:

24

Nem tudom, hogy akár az Androidban van-e komolyabb változás azon túl, hogy az is egyre többet zabál, viszont egyre több szolgáltatása van. (Mondjuk lehet, hogy nem tudom jól, és van, meg tudom, hogy hivatalos nyelvet is váltottak; illetve mindettől függetlenül szeretem az Androidot, no offense.)

Szóval a Windows 11-et nem temetném amiatt, hogy mennyit módosítottak a Win10-hez képest.

A GUI meg egyéb felszíni módosítások nekem személyesen tetszenek, de alapvetően nyilván megosztó lesz.

Én amiatt temetném az op.rendszert, mert már ősszel ki akarják adni. Konkrétan ilyen szinten nagyon bugos (tényleg főleg az explorer.exe, legalábbis nálam, és nemcsak a fájlkezelőre gondolok, amit kivált TotalCommander-rel az, aki akarja) és ha ezt ősszel tényleg kinyomják, akkor ugyanott vannak, ahol a part szakad a Win10-zel (amivel nemcsak nekem voltak/munkahelyi gépen vannak nagyobb problémák is).

Amúgy nem emiatt vagyok Insider, már tavaly december óta az vagyok, hogy hogyan kerültem bele, az egy ciki történet. Viszont a Win10 Insider build-ekkel kevesebb gondom volt, mint előtte a 'normál' verziókkal vagy azóta munkahelyi gépen a normálokkal. Nagyobb valószínűséggel véletlen egybeesés, de az is lehet, hogy a Win10 6 év után, a végére kiforrja magát, mert a 21H1 verzióval kapcsolatban a neten is jókat lehet olvasni.

2021. aug. 5. 22:40
 26/30 anonim ***** válasza:
70%
semmilyen,szemetet nem tartok a gepen
2021. szept. 21. 15:23
 27/30 anonim válasza:
Windows XP, Windows Vista, Windows 10. Az első 2 egy P4-es IBM gépen van 512 MB RAM-mal, a Win10 meg egy Dell Latitude laptopon 4 GB RAM-mal. :)
2021. szept. 28. 20:09
 28/30 anonim ***** válasza:

Az emberek 76%-a windowst használ, ezen 76% közül 78% windows10-et használ.

[link]

[link]

(magyarán mondva a számítógépet használók 60%-a win10-et használ)

2021. szept. 28. 21:01
 29/30 anonim ***** válasza:

Insiderrel (Korai hozzáférés) kapott Windows 11 - Tálca kérdése megoldva ("tweaeker" programmal)

Már csak a mappák előnézetének hiánya "zavar" (Folder thumbnails)

Viszont furcsa, hogy még az AIDA64 is Windows 10-nek látja, ahogy a verziószám is 10. (Mint a Vista és a 7, mindkettő 6-os :) )

2021. szept. 30. 23:02
 30/30 anonim ***** válasza:
15ös, mi meg nem használunk piszkos koszos kimosatlan hulladékot
2022. júl. 11. 12:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!