Milyen Windowsotok van?
A win 11 engem is érdekelne, bár annyira nem is ástam bele magam, hogy van-e valami megbízható iso, hogy csináljak vele egy vm-et.
Kíváncsi lennék rá, hogy mennyire stabil rendszer
9-es szerintem nem érdemes foglalkozni vele.
Jelenleg úgy tudom a legnagyobb újítás az, hogy máshogy néz ki. Ennyi.
Amúgy is úgy volt, hogy nem lesz új Windows hanem ezt fejlesztik tovább. Ha nem lesz kötelező én nem fogok váltani. Van az a szint amikor az újabb már nem feltétlen jobb is.
Itt már nincs (vagy nem igazán van) stabilitás javítás és hasonlók. Az alap (NT kernel, satöbbi...) kb 10 éve ugyanaz. Ezekben nagyon minimális változtatás volt csak, de a 11-ben konkrétan hozzá se nyúltak. Csak a dizájn más szóval én nem erőltetném.
Az én személyes álmom, hogy csináljanak a win 10-ből (akár csak opcionálisan) egy minimalist verziót mindenféle program, játék és egyéb hülyeség nélkül és cshapják föl GitHub-ra :D akkor azt mondom oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!