Miért nem tudok csatlakozni a tévéhez telefonnal?
Figyelt kérdés
A Huawei telefonomra letöltöttem a Remote Control For Samsung Smart TV alkalmazást. Elindítom, megkeresem a tévét, a tévén megjelenik, hogy engedélyezem-e a csatlakozást, engedélyezem, és lehet is használni a cuccost.
Letöltöttem az anyuméra Samsung Galaxy A15, rámegyek hogy eszköz keresése, meg is találja a tévét, de amikor rá megyek, nem akar csatlakozni, a TV-n nem írja ki, hogy eszköz akar csatlakozni. Mert ugye engedélyezni kell a csatlakozást. De nem tudom engedélyezni, mert nem jelenik meg az az opció, hogy eszköz akar csatlakozni, és hogy engedélyezem-e.
Az apumén is ugyan ez a helyzet, azzal sem akar menni (valamilyen Xiaomi RedMi), meg letöltöttem egy Lenovo tablettre, azzal sem megy. Csak az enyémmel.
tegnap 13:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!