Melyik Microsoft Office az, amelyik újratelepíthető?
Minden újra telepíthető, ha van telepítőd és telepítő kódot.
Olyat még nem láttam, ami nem. Pedig jó pár százsor telepítettem, frissítettem már MS Office-t.
Az előtelepített demo Office -okhoz elismerem nem minden esetben van eltávolító eszköz, de egy másik telepítővel simán felül írható és utána eltávolítható.
P.Ö.C, jó pár “százsor” telepítettél?
Amit egyébként írsz, az mókányolás.
Office csomagból minden újratelepíthető.
Régi (2007 és korábbi) max 3 (vagy 5) alkalommal, support segítsége nélkül.
365 verzióban korlátlan mennyiségben, de max 5 gépen lehet aktiválva egyszerre.
Ezek mind a külön vásárolt, dobozos szoftverekre vonatkoznak, amiket boltban (pl.: Media Markt) vagy online a Microsofttól veszel és nem <insert random key seller site>.
Csak itt nem az a kérdés, hogy beaktiválható-e vagy sem, hanem újrateremthető-e van sem. Nyilván ha nem aktiválható be újratelepítési után még mindig ráengedheted a sötét oldalt.
Az meg mindegy "mókányolásnak" nevezed, a cél szentesíti az eszközt, itt az a kérdés újra telepítheted-e vagy sem, nem pedig az hogy ezt hogy éred el.
Egyéként jelenleg egy HP laptop előtt ülök, legális Windows 10 -el vettem.
Rajta Demo Office 360 -al és később felraktam egy Office 2019 -et mert ahhoz szereztem licencet olcsón, mind a kettőnek ott az eltávolítás lehetősége a vezérlőpultban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!